ŽELIMIR NEŠKOVIĆ posjetio ’’Agreks’’ iz Donjih Žabara i kotlićijadu u Čović Polju

Datum:

Share post:

Regionalni lideri u oblasti proizvodnje konzumnih jaja i stočne hrane – kompanija „Agreks“ iz Donjeg Žabara i njen vlasnik Lazar Mirkić bili su domaćini današnjeg susreta, a u gostima su im bili predsjednik SDS RS Mirko Šarović i Želimir Nešković direktor loparskog Doma zdravlja.

-Podrška poljoprivrednicima biće u vrhu prioriteta nove Vlade Republike Srpske zato ćemo povećati agrarni budžet, kako bi na godišnjem nivou najmanje 180 miliona KM izdvajali za različite oblike podsticaja u poljoprivredi- rekao je Šarović.

KOTLIĆIJADA U ČOVIĆ POLJU PROMOCIJA ZDRAVOG ŽIVOTA I ZDRAVE HRANE

TESTNA REKLAMA

Danas je održana i kotlićijada u Čović Polju koja je okupila brojne zaljubljenike u gastronomiju u čemu ih nije omela ni kiša koja je danas padala.

Manifestaciju  koja se tradicionalno održava u ovom mjestu u opštini Donji Žabar posjetili predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, direktor Doma zdravlja Lopare Želimir  Nešković predsjednik Skupštine opštine Šamac Simo Varadinović.

Oni su zajedno sa domaćinom Lazarom Mirkićem iz Donjeg Žabara obišli učesnike kotlićijade i izložbene štandove i degustirali pripremljene specijalitete.

„Ovo manifestacija je promocija zdrave hrane i zdravog načina života i sigurno pomaže promociji Čović Polja i lokalne zajednice“, rekao je Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STRUČNI UGAO: Izgradnja malih hidroelektrana na kanalskom sistemu u Semberiji

Osnovnu kanalsku mrežu na području Semberije čine primarni kanali: Glavni obodni kanal (GOK), Majevički obodni kanal (MOK) i...

Evropski parlament donio odluku: Uvodi se jedinstven punjač za mobilne uređaje

Evropski parlament usvojio je danas pravila o uvođenju jedinstvenog porta za punjenje mobilnih telefona, tablet uređaja i kamera...

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...