LOPARE: Načelnik Savić organizovao prijem povodom Đurđevdana za Miroslava Kojadinovića (foto)

Datum:

Share post:

Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za privrednika i humanistu iz Njemačke Miroslava Kojadinovića.

„Imam česte susrete sa gospodinom Kojadinovićem, čovjekom koji je veliki prijatelj Lopara i nas Majevičana i ti susreti i razgovori mi pričinjavaju veliko zadovoljstvo”, rekao je Savić.

On je naveo da se razgovaralo o razvojnim projektima za opštinu Lopare za koje Kojadinović i njegov kolega, takođe humanista, Goran Mihailo mogu dati pun doprinos u njihovoj realizaciji.

Miroslav Kojadinović je rekao da već nekoliko godina dolazi u Lopare na proslavu Đurđevdana i prisustvuje svečanim sjednicama Skupštine opštine Lopare.

“Kad dolazim u Lopare, kao da dolazim svojoj kući i želim iskoristiti ovu priliku da svim ljudima koji slave čestitam Đurđevdan i vaskršnje praznike uz tradicionalni pozdrav Hristos vaskrse”, rekao je Kojadinović.

On je poručio svim građanima opštine Lopare da bi trebali nastaviti slična druženja i u okrilju crkve da se spoje sa svojim prijateljima i zajednički prebrode nastale krize kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou i kako bi se nadali boljem životu.

Čestitke i najljepše želje povodom praznika građanima opštine Lopare je uputio i humanista Goran Mihailo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...

TRIVIĆ: Usvajanjem Rezolucije o Srebrenici stavljena etiketa na čitav srpski narod

Saopštenje za javnost Jelene Trivić predsjednice Narodnog fronta prenosimo u cjelosti: Manjinski broj zemalja odlučio je da uradi ono...

REZOLUCIJA: 11. jul Međunarodni dan sjećanja

- Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je danas rezoluciju o Srebrenici kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom...