POKRET USPJEŠNA SRPSKA: PREDAVANJA NA TEMU PREVENCIJE KARCINOMA

Datum:

Share post:

U okviru kampanje pod sloganom „Izaberi zdravlje“, u prostorijama stranke Pokret uspješna Srpska, naši sugrađani imali su danas priliku da prisustvuju edukativnim predavanjima eminentnih stručnjaka iz oblasti hirurgije, dermatovenerologije i ginekologije u organizaciji kandidata ove stranke za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanje Jankovića, dr Aleksandra Stevanovića i doc. dr Živke Malić.

-S obzirom da su tumori na žalost jedni od vodećih uzroka smrti u svijetu, građani su imali priliku da čuju o prevenciji i liječenju karcinoma kože od dr Mirice Stojisavljević, specijaliste dermatovenerologije. O skrinigu debelog crijeva govorio je dr Milan Todorović, specijalista opšte hirurgije i o značaju otkrivanja ranih patoloških promjena grlića maternice govorila je dr Miomira Brkić, specijalista ginekologije i akušerstva. S obzirom na veliki odziv građana kako na današnje tako i na prethodna predavanja koja smo organizovali, ovo je samo početak jedne lijepe priče, i u narednom periodu organizovaćemo ovakva i slična predavanja na kojima će naši sugrađani moći dobiti najnovije informacije iz različitih oblasti medicine i načinima liječenja kod nas, rekla je doc dr Živka Malić.

TESTNA REKLAMA

-Zahvaljujem se direktoru i kolegama na pozivu da održim predavanje, ovakva predavanja su uvijek korisna. Zahvaljujem se menadžmentu bolnice koji mi je omogućio da odem i usavršavam se u Kantonsspital Njinterthur klinici u Švajcarskoj. Nastavljamo tu praksu i već za desetak dana još jedan kolega ide na usavršavanje u istu kliniku, rekao je ovom prilikom dr Todorović.

-Pokret Uspješna Srpska je uvijek ulagao u znanje, tako će biti i u narednom periodu. Nisu svi pedavači koje smo angažovali stranački opredjeljeni i ovo je dokaz da to nije uslov da bi neko napredovao, istakao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.co

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...