POKRET USPJEŠNA SRPSKA: PREDAVANJA NA TEMU PREVENCIJE KARCINOMA

Datum:

Share post:

U okviru kampanje pod sloganom „Izaberi zdravlje“, u prostorijama stranke Pokret uspješna Srpska, naši sugrađani imali su danas priliku da prisustvuju edukativnim predavanjima eminentnih stručnjaka iz oblasti hirurgije, dermatovenerologije i ginekologije u organizaciji kandidata ove stranke za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanje Jankovića, dr Aleksandra Stevanovića i doc. dr Živke Malić.

-S obzirom da su tumori na žalost jedni od vodećih uzroka smrti u svijetu, građani su imali priliku da čuju o prevenciji i liječenju karcinoma kože od dr Mirice Stojisavljević, specijaliste dermatovenerologije. O skrinigu debelog crijeva govorio je dr Milan Todorović, specijalista opšte hirurgije i o značaju otkrivanja ranih patoloških promjena grlića maternice govorila je dr Miomira Brkić, specijalista ginekologije i akušerstva. S obzirom na veliki odziv građana kako na današnje tako i na prethodna predavanja koja smo organizovali, ovo je samo početak jedne lijepe priče, i u narednom periodu organizovaćemo ovakva i slična predavanja na kojima će naši sugrađani moći dobiti najnovije informacije iz različitih oblasti medicine i načinima liječenja kod nas, rekla je doc dr Živka Malić.

TESTNA REKLAMA

-Zahvaljujem se direktoru i kolegama na pozivu da održim predavanje, ovakva predavanja su uvijek korisna. Zahvaljujem se menadžmentu bolnice koji mi je omogućio da odem i usavršavam se u Kantonsspital Njinterthur klinici u Švajcarskoj. Nastavljamo tu praksu i već za desetak dana još jedan kolega ide na usavršavanje u istu kliniku, rekao je ovom prilikom dr Todorović.

-Pokret Uspješna Srpska je uvijek ulagao u znanje, tako će biti i u narednom periodu. Nisu svi pedavači koje smo angažovali stranački opredjeljeni i ovo je dokaz da to nije uslov da bi neko napredovao, istakao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.co

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GRADSKA UPRAVA BIJELJINA: Obavještenje za poljoprivrednike iz Janje i Vršana-Novog

Odjeljenje za poljoprivredu Gradske uprave Grada Bijeljina obavještava vlasnike poljoprivrednih gazdinstava sa područja Janje i Vršana - Novog,...

U bijeljinskoj Biblioteci promovisan roman Saše Terzića „Miloš i akmače“ (foto)

U prepunoj sali Narodne biblioteke "Filip Višnjić", promovisan je roman Saše Terzića "Miloš i akmače", o ratnom komandantu...

DNEVNI HOROSKOP za 2. februar

OVAN POSAO: Danas nije vaš dan. Pojačana nervoza. Ipak ćete uspeti da obavite neke osnovne stvari, za danas se...

RK BIJELJINA: Marko Jevtić u Španiji (foto)

Marko Jevtić koji je ponikao u RK Bijeljina, potpisao je za Španski klub Bidasoa Irun. Posle uspješne epizode u...