Nacrt urbanističkog plana grada Bijeljina i Nacrt urbanističkog plana ''Janja'' – Na javnom uvidu od 3. marta do 1. aprila

Datum:

Share post:

Nacrt urbanističkog plana grada Bijeljina biće izložen na javni uvid od 3. marta do 1. aprila u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave grada Bijeljina, Karađorđeva ulica broj 4, I sprat, te u prostorijama Direkcije za izgradnju i razvoj grada Bijeljina, Karađorđeva ulica 33  i holu Centra za kulturu u Bijeljini.

Pojašnjenja o predloženim planskim rješenjima zainteresovana lica mogu dobiti tokom trajanja javnog izlaganja u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje i Direkcije za izgradnju i razvoj grada, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova.

 
Prijedloge, primjedbe i mišljenja zainteresovana lica mogu dostaviti, tokom trajanja javnog izlaganja, Odjeljenju za prostorno uređenje, putem pisarnice i imejla: urbanizam@gradbijeljina.org.

Detaljnije informacije, objašnjenja i pomoć u formulisanju primjedaba zainteresovana lica mogu dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje, soba broj 17 i Direkcije za izgradnju i razvoj grada, soba broj 5, navode iz Odjeljenja za prostorno uređenje.

Na javni uvid od 3. marta do 1. aprila  biće izložen i Nacrt urbanističkog plana „Janja“ u Bijeljini. Nacrt će biti izložen u prostorijama Direkcije za izgradnju i razvoj grada Bijeljina, Karađorđeva ulica broj 33 i Domu kulture u Janji.
Pojašnjenja o predloženim planskim rješ1enjima zainteresovana lica mogu dobiti tokom trajanja javnog izlaganja u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Bijeljina i Direkcije za izgradnju i razvoj grada Bijeljina, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova.

Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na nacrt plana zainteresovana lica mogu, tokom trajanja javnog izlaganja, dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje Gradske uprave grada Bijeljina, putem pisarnice i imejla: urbanizam@gradbijeljina.org.
Detaljnije informacije, objašnjenja i pomoć u formulisanju primjedaba zainteresovana lica mogu dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje, soba broj 17 i Direkciji za izgradnju i razvoj grada, soba broj 5, navode iz Odjeljenja za prostorno uređenje.
 
Dešavanja u Biejljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...