Saša Gligorić novi predsjednik banjalučkog SPS-a

U Banjaluci je održana gradska izborna skupština Socijalističke partije Srpske, na kojoj je biran gradski odbor SPS-a, a za predsjednika odbora je izabran Saša Gligorić, koji je i direktor Kazneno – popravnog zavoda Banjaluka.


Predsjednik SPS-a Goran Selak čestitao je današnji izbor Saši Gligoriću i svim članovima gradskog odbora.

“Ambicije SPS podudaraju se sa ambicijama Banjaluke, ali Republike Srpske. Da budemo otvoreni, savremeni, okrenuti budućnosti, napretku. Uvjeren sam da smo danas izabrali odličnu strukturu ljudi koji će voditi gradski odbor SPS-a u Banjaluci u narednom periodu.


Naš cilj je da svakodnevno budemo na usluzi svim banjalučanima rješavajući njihove realne potrebe i zahtjeve. Ostajemo na kursu narodnih politika koje podrazumijevaju borbu za srećno i uređeno društvo, rast plata i penzija, zapošljavanje i ostanak mladih u Srpskoj.


SPS je partija budućnosti zasnovana na ispravnim vrijednostima”, izjavio je danas lider partije Goran Selak.

Saša Gligorić, rođeni banjalučanin, je diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom i jedan je od osnivača SPS-a. Živi u Banjaluci, oženjen je i otac dvoje djece. Direktor je Kazneno – popravnog zavoda Banja Luka.

“Zahvaljujem se svim delegatima na ukazanom povjerenju, kao i predsjedniku partije Goranu Selaku, koji je uvijek sa nama i sa svojim narodom. SPS će tek dokazati svoj politički potencijal u Banjaluci. Okupljamo mlade, obrazovane i vrijedne ljude koji žele da mijenjaju svoje okruženje u pozitivnom smjeru. Na tom putu ima mjesta za sve, zato su u SPS dobro došli svi kojima je Banjaluka iznad svega”, rekao je predsjednik GrO SPS Banjaluka Saša Gligorić.

Delegati izborne skupštine SPS Banjaluka podržali su dr Nikolu Šobota za gradonačelnika Banjaluke. Šobot je prisustvovao večerašnjoj skupštini SPS Banjaluka.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име