Matica ljubi Srpsku“ Milorad Jovičić SDS Ugljevik sa gradonačelnikom Loznice

Datum:

Share post:

Nasušna je potreba da se stvara i  unapređuje povoljan ambijent za rad privrednika i razvoj Srpske po uzoru na Srbiju,  poručio je kandidat SDS Ugljevik za narodnog poslanika Milorad Jovičić.

-Naš cilj je da se Srpska razvija po uzoru na Srbiju koja je postala jedno od najvećih gradilišta u Evropi pod vođstvom Aleksandra Vučića-rekao je Jovičić.

Nakon što se danas sastao sa gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem, Jovičić je podsjetio da Ugljevik i Loznica njeguju bratske odnose.

-Jadrani i Lozničani su naša braća. Kad je najteže bilo u Odbrambeno-otadžbisnkom ratu oni su zdušno pomagali Srbima sa lijeve obale rijeke Drine. Nas Drina spaja, tako je vazda bilo, a tako će biti i u budućnosti-podsjetio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

On je dodao da su Srbi iz Republike Srpske zagledani u maticu.

-Kao narodni poslanik, stalno ću podsjećati kako se u Srbiji mnogo gradi i radi sve sa ciljem da se i u našoj Srpskoj stvori povoljan poslovni ambijent i  investicije koje donose boljitak svima i otvaraju nas prema svijetu-rekao je Jovičić.

Zajedno sa gradonačelnikom Loznice Petrovićem, koji je istaknuti član SNS-a u Srbiji i načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem, Jovičić je prisustvovao 89. Vukovom saboru u Tršiću.

-Samo mudrom politikom možemo da budemo brže bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na sebe i svoj rad-zaključio je Jovičić.

Ugljevičani su naša braća, poručio je gradonačelnik Loznice Petrović.

-Republika Srpska je naša emocija, naša ljubav i veza, kao što smo mi matica za njih i ljubav toliko i mi volimo Republiku Srpsku-poručio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...