Matica ljubi Srpsku“ Milorad Jovičić SDS Ugljevik sa gradonačelnikom Loznice

Datum:

Share post:

Nasušna je potreba da se stvara i  unapređuje povoljan ambijent za rad privrednika i razvoj Srpske po uzoru na Srbiju,  poručio je kandidat SDS Ugljevik za narodnog poslanika Milorad Jovičić.

-Naš cilj je da se Srpska razvija po uzoru na Srbiju koja je postala jedno od najvećih gradilišta u Evropi pod vođstvom Aleksandra Vučića-rekao je Jovičić.

Nakon što se danas sastao sa gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem, Jovičić je podsjetio da Ugljevik i Loznica njeguju bratske odnose.

-Jadrani i Lozničani su naša braća. Kad je najteže bilo u Odbrambeno-otadžbisnkom ratu oni su zdušno pomagali Srbima sa lijeve obale rijeke Drine. Nas Drina spaja, tako je vazda bilo, a tako će biti i u budućnosti-podsjetio je Jovičić.

On je dodao da su Srbi iz Republike Srpske zagledani u maticu.

-Kao narodni poslanik, stalno ću podsjećati kako se u Srbiji mnogo gradi i radi sve sa ciljem da se i u našoj Srpskoj stvori povoljan poslovni ambijent i  investicije koje donose boljitak svima i otvaraju nas prema svijetu-rekao je Jovičić.

Zajedno sa gradonačelnikom Loznice Petrovićem, koji je istaknuti član SNS-a u Srbiji i načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem, Jovičić je prisustvovao 89. Vukovom saboru u Tršiću.

-Samo mudrom politikom možemo da budemo brže bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na sebe i svoj rad-zaključio je Jovičić.

Ugljevičani su naša braća, poručio je gradonačelnik Loznice Petrović.

-Republika Srpska je naša emocija, naša ljubav i veza, kao što smo mi matica za njih i ljubav toliko i mi volimo Republiku Srpsku-poručio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 25. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

VRIJEME DANAS oblačno uz slabu i povremenu kišu

Ujutru i prepodne pretežno oblačno uz slabu i povremenu kišu samo ponegde. Tokom dana promenljivo uz smenu sunčanih...

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...