Matica ljubi Srpsku“ Milorad Jovičić SDS Ugljevik sa gradonačelnikom Loznice

Datum:

Share post:

Nasušna je potreba da se stvara i  unapređuje povoljan ambijent za rad privrednika i razvoj Srpske po uzoru na Srbiju,  poručio je kandidat SDS Ugljevik za narodnog poslanika Milorad Jovičić.

-Naš cilj je da se Srpska razvija po uzoru na Srbiju koja je postala jedno od najvećih gradilišta u Evropi pod vođstvom Aleksandra Vučića-rekao je Jovičić.

Nakon što se danas sastao sa gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem, Jovičić je podsjetio da Ugljevik i Loznica njeguju bratske odnose.

-Jadrani i Lozničani su naša braća. Kad je najteže bilo u Odbrambeno-otadžbisnkom ratu oni su zdušno pomagali Srbima sa lijeve obale rijeke Drine. Nas Drina spaja, tako je vazda bilo, a tako će biti i u budućnosti-podsjetio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

On je dodao da su Srbi iz Republike Srpske zagledani u maticu.

-Kao narodni poslanik, stalno ću podsjećati kako se u Srbiji mnogo gradi i radi sve sa ciljem da se i u našoj Srpskoj stvori povoljan poslovni ambijent i  investicije koje donose boljitak svima i otvaraju nas prema svijetu-rekao je Jovičić.

Zajedno sa gradonačelnikom Loznice Petrovićem, koji je istaknuti član SNS-a u Srbiji i načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem, Jovičić je prisustvovao 89. Vukovom saboru u Tršiću.

-Samo mudrom politikom možemo da budemo brže bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na sebe i svoj rad-zaključio je Jovičić.

Ugljevičani su naša braća, poručio je gradonačelnik Loznice Petrović.

-Republika Srpska je naša emocija, naša ljubav i veza, kao što smo mi matica za njih i ljubav toliko i mi volimo Republiku Srpsku-poručio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...