Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Datum:

Share post:

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog radnika Gradske uprave Bijeljina.

Na svečanosti se pojavio i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji je na istu došao oko 21 sat i 30 minuta.

Nakon završene proslave gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sa svojim saradnicima prilikom prilaska svom automobilu primjetio da mu je “zadnja“ registarska tablica ’’otkinuta’’.

Slučaj je prijavljen PU Bijeljina te je izvršen  uviđaj kao i skidanje snimaka sa video nadzora salona u kome je bila svečanost radi identifikacije počinioca.

Tim povodom se javnosi obratila i PU Bijeljina koja je saopštila da je identifikovan izvršilac krivičnog djela ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

-Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina,26.04.2024.godine preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali su lice S.L. iz Bijeljine kao izvršioca krivičnog djela ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Iz Policijske stanice Bijeljina dalje navode da su istog dana od strane oštećenog lica iz Bijeljine zaprimili je prijavu, da je na njegovom putničkom automobilu oštećena registarska tablica od strane nepoznatog lica ili više njih.

-Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, kojem će nakon dokumentovanja predmeta biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, naveli su na kraju saopštenja za javnost iz PU Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Tanja Railić, zaposlena u A.D. „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina, završila Obuku transformativnih politika u okviru projekta “Međusektorsko partnerstvo za ljudska prava i rodnu ravnopravnost...

Tanja Railić, zaposlena u A.D. "Vodovod i kanalizacija" Bijeljina, završila je Obuku transformativnih politika u okviru projekta “Međusektorsko...

Na današnji dan – 7. maj

Danas je utorak, 7. maj, 128. dan 2024. Do kraja godine ima 238 dana. 1682. - Umro ruski car...

Dnevni horoskop za 7. maj

Ovan POSAO: Sad je trenutak da počnete da radite punom parom. Ovo je momenat kada će rezulgtati doneti najviše...

PET MAGAZIN: Zašto psi ližu svoje šape

Vlasnicima kućnih ljubimaca može biti teško kada se psi ne osećaju dobro, jer može biti veoma teško odrediti...