Igor Radojičić, bivši gradonačelnik Banjaluke, koji je u srijedu osnovao Nezavisni pokret „Svojim putem“, rekao je da je moguće da njegov pokret u ovom gradu ima kandidata na predstojećim lokalnim izborima.

„Da ponudimo jednu stručnu, argumentovanu, racionalnu platformu, sa ljudima koji nisu šou izvođači, koji nisu ekstremni, već koji pokušavaju da odgovaraju na realna pitanja i realne probleme“, kaže Radojičić za UNA TV.

Inače, do sada je njegov pokret podržalo skoro 1.000 građana svojim potpisima, među kojima brojni univerzitetski profesori, advokati i ugledni pravnici, ljekari, neki bivši direktori, načelnici, odbornici i mnogo mladih, do sada neangažovanih ljudi.

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Podsjećamo, Radojičić je u prvom intervju nakon tri godine medijske tišine, poručio je da se vjerovatno vraća u politiku iako mu, kako je tada rekao za „Nezavisne novine“, ne nedostaje.

Formiranje pokreta „Svojim putem“, na čijem čelu će biti Radojičić, komentarisao je i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

„Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“, rekao je Stanivuković i dodao je da on ide putem Banjaluke, putem pobjede uspjeha i najvećeg prosperiteta ovog grada u deceniji uspona.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име