Dodik o saslušanju zbog ikone: TU JE SVE ČISTO

Datum:

Share post:

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, govoreći o današnjem saslušanju u Tužilaštvu BiH, u predmetu u javnosti poznatom kao "Ikona", rekao je da je u tom slučaju sve čisto, odnosno da nema krivičnog djela.

Podsjetimo, slučaj "Ikona" odnosi se na ikonu koju je Dodik poklonio ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu prilikom posjete BiH, a za koju Ukrajina tvrdi da je njihova.

Dodik je rekao da je u Tužilaštvo pozvan kao svjedok te da mu nisu predočeni bilo kakvo krivično djelo, optužnica ili slično.

"Ja sam bio iznenađen kad sam pozvan kao svjedok. Svi moji ljudi iz okruženja su već nešto saslušani. Ovdje se očigledno radi o jednom spinu, pokušava se održati ta priča i najveća priča je bila u vrijeme kada ja nisam mogao davati odgovore mnogima koji su lažno tvrdili o tome. Tu je sve čisto, nema nikakvog djela i vidjećete da će to na kraju tako i biti", rekao je Dodik.

On je dodao da se radi o lažnoj prijavi ministrice inostranih poslova Bisere Turković, te da su ga u Tužilaštvu pitali banalne stvari poput toga ko je dogovorio posjetu Lavrova. Istakao je da je završio s davanjem izjava u vezi sa ikonom.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...

SERVISNE INFORMACIJE za 9. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...