DANIJEL PERIĆ: Neradna nedjelja u Bijeljini mora ostati na snazi!

Datum:

Share post:

Danijel Perić odbornik u Skupštini Grada Bijeljina i pokretač Inicijative o neradnoj nedjelji u Bijeljini, a povodom medijskih navoda da Područna privredna komora zastupa stav da neradnu nedjelju u Bijeljini treba ukinuti, je naglasio i istakao da neke stvari nemaju cijenu i da se porodični mir i okupljanje oko nedjeljne trpeze ne mogu izjednačiti ni sa kakvim dodatnim profitom.

Perić podsjeća da se on kao odbornik prvi zalagao za skraćenje radnog vremena nedjeljom, nakon čega bi se, uz detaljne analize, prešlo na neradnu nedjelju u potpunosti.

Danijel Perić je dalje istakao da se ubrzo nakon njegovih stavova u Skupštini našao prijedlog o neradnoj nedjelji, koji je podržao punog srca, ne kao političar nego kao suprug i otac dvoje djece.

-I dan danas, sugrađani me sreću i zahvaljuju meni i mojim skupštinskim kolegama koje su izglasale ovu inicijativu, a ja ću im uvijek odgovoriti isto – da neke stvari nemaju cijenu! Ostajem uz svoje građane, ostajem uz prave odluke, zaključio je Perić.

Slavica Marković, direktor Područne privredne komore u Bijeljini kaže da komora zastupa ukidanje neradne nedjelje koja i dalje traje u Bijeljini.

Prema njenim riječima, to pitanje je i dalje otvoreno, iako je preispitivanje i ukidanje neradne nedjelje u Bijeljini traženo na posljednjem sastanku Privrednog savjeta grada koji je održan još u februaru prošle godine, ali do posebne i do bilo kakve sjednice Savjeta nikada nije došlo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...

Gorivo jeftinije za deset pfeninga

Na benzinskim pumpama u Srpskoj gorivo je od jutros jeftinije za deset feninga, rekao je "Glasu Srpske" predsjednik Grupacije...

Područna privredna komora Bijeljina potpisala Sporazum o saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Leskovac

Predsjednik Područne privredne komore Bijeljina Stevo Savić i direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović potpisali su Sporazum...