DNEVNI HOROSKOP za 3. februar

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Niste preterano opterećeni danas. Možda se pojavi neko sa kim niste sasvim raščistili račune, ali i to možete da rešite. LJUBAV: U opuštenom društvu, preko kruga prijatelja, nova prilika za flert. Razmišljajte i o pravim dugim ljubavnim vezama. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

BIK

POSAO: Danas postižete svoj cilj. Može vam se pružiti nova poslovna ponuda. Dobar dan za one čiji se posao vezuje za rad na računaru. LJUBAV: Zadovoljni obavljenim poslom, želite da se opustite sa voljenom osobom na nekom javnom mestu. ZDRAVLJE: Problemi sa štitnom žlezdom.


BLIZANCI

POSAO: Danas ćete doneti neku važnu odluku povodom toga da li obnavljate saradnju ili ne. Okrenite se pozitivnom stavu.  LJUBAV: Možete upoznati zanimljivu osobu u teretani ili u nekom centru za rekreaciju. Šta vam treba više od dobre zabave, druženja.  ZDRAVLJE: Danas se osećate odlično!

RAK

POSAO: Ne verujete Strelcu i Lavu pa im ne pokazujete otvoreno svoje namere. Nećete imati mnogo koristi jedni od drugih u svakom slučaju.  LJUBAV: Imate velika očekivanja. Ne može sve da ide baš onako kako ste vi zamislili. Ali ste uporni u tome. ZDRAVLJE:Osetljive noge, predeo kukova


LAV

POSAO: U zadnji čas ćete odustati od nekog projekta, jer želite više za sebe. Smatrate da biste bili oštećeni u ovom poslu.  LJUBAV: Moguće je da su vam neki udvarači dosadili i smišljate način da ih “otkačite”.  ZDRAVLJE: Niste u svom najboljem izdanju. Problemi sa kostima, kičmom, reuma.

DEVICA

POSAO: Danas ćete biti u kontaktu sa velikim brojem ljudi, ali ćete se osećati sasvim prijatno jer će vas oni podržavati.  LJUBAV: Mogući manji konflikti sa partnerom. Razmišljate kako da rešite to stanje. Probleme ćete najlakše rešiti u krevetu.  ZDRAVLJE:Loša ishrana i dehidratacija

VAGA

POSAO: Imate mogućnost “lake” zarade danas. Uz posao se čak možete i lepo zabaviti. To vam je najpotrebnije jer tako dobro funkcionišete. LJUBAV: Zadovoljni ste svojom situacijom, intrigirate partnera. Ponekad ste srećni zbog toga, ponekad vam uopšte nije stalo. ZDRAVLJE: Skloni ste upalama.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ste rasterećeni. Jedini problem je u tome što imate utisak da vam nko radi iza leđa. Smanjite u sebi taj osećaj slabosti, straha. LJUBAV: Oscilacije na polju emocija. Moguće je da će voljena osoba da povredi vašu sujetu. Nije prvi put. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

STRELAC

POSAO: Iako niste skloni nervozi, smeta vam prisustvo Raka. Znate da biste njegov posao odradili efikasnije i brže. LJUBAV: Mogućnost za nova poznanstva. Razmišljate da li je razlika u godinama prevelika. Nije to presudno ali vam opet smeta. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

JARAC

POSAO: Rešili ste da pustite da stvari idu svojim tokom. Ne možete ni vi uvek imati kontrolu nad svim dešavanjima. Možete dobiti novac sa strane sa koje tako nešto ne očekujete. LJUBAV: Uživate u kontaktu sa partnerom. Dan je veoma povoljan za ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Imate velike ambicije i apetite. Zaradićete danas nešto ali se nećete zadovoljiti time. LJUBAV: Sa voljenom osobom pokušavate da uspostavite prijateljski odnos i da napravite kompromis. Možete biti uspešni u tome. ZDRAVLJE: Osetljivi ste, problemi na psihosomatskoj bazi.

RIBE

POSAO: Neke iluzije ćete danas da razbijete. Možda nije prijatno ali makar ćete da sagledate situaciju realno. LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom i ne želite da menjate stvari. Ne prepuštajte se slučaju. Sve u svoje ruke. ZDRAVLJE: Napeti ste, povedite računa o sebi danas, moguće povrede, opekotine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...