„Uspjeh Dom zdravlja krasi“ Loparski medicinari obilježili uspješnu godinu

Datum:

Share post:

Odgovornim, savjesnim, poštenim radom i maksimalnim angažovanjem svih zaposlenih u Domu zdravlja Lopare postignuti su pozitivni rezultati koji su prisutni više od decenije, poručio je menadžer za zdravstvena pitanja ove zdravstvene ustanove dr Želimir Nešković.

U prostorijama Doma zdravlje Lopare danas je upriličen prijem za zaposlene i njihovu djecu, njih 25, kojima su uz prigodan program dodijeljeni novogodišnji paketići.

Godinu koja je na izmaku, Nešković je ocijenio uspješnom, kada je riječ ne samo o radu ove ustanove sa pacijentima nego i samog poslovanja  koje je dobilo pozitivan revizorski izvješaj od Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske.

Nešković je naveo samo neke od projekata koji su obilježili ovu uspješnu godinu i najavio nabavku digitalnog rentgenskog aparata naredne godine.

TESTNA REKLAMA

-Godina je bila u znaku značajnih građevinskih radova. Izgrađen je objekat u kojem će biti smještena pedijatrijska ambulanta, služba za radiološku dijagnostiku, apoteka i prostor gdje će biti smještena služba hitne pomoći-podsjetio je Nešković.

On je zahvalio opštini Lopare i majevičkoj dijaspori na podršci tokom svih proteklih godina i poželio Majevičanima dobro zdravlje i sreću, kao i porodičnu radost u novoj 2023. godini.

Direktor ove zdravstvene ustanove Dušan Šakotić izrazio je zadovoljstvo radom svih zaposlenih koji su predanim radom dali doprinos kada je u pitanju zdravlje građana majevičkog kraja.

-Nastavljamo sa svim započetim projektima kako bi naši korisnici imali što bolju zdravstvenu zaštitu-rekao je Šakotić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...