TURISTIČKA ORGANIZACIJA PROMOVISALA SEMBERIJU NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Datum:

Share post:

U okviru 44. Sajma turizma u Beogradu svoje turističke potencijale predstavila je Turistička organizacija Grada Bijeljine.

Nakon dvije godine recesije zbog pandemije, prošla, 2022. godina bila je najuspješnija od kako se vode statistički podaci o broju dolazaka turista.

U Semberiju je ukupno došlo preko 43 000 turista koji su ostvarili preko 84 000 noćenja.

– Ponosni smo na urađeno u prošloj godini i sve veći broj onih koji Bijeljinu biraju kao mjesto koje žele posjetiti. Mi u Turističkoj organizaciji smo pokušali kroz svoje aktivnosti stvoriti preduslove za dolazak gostiju a ako je suditi po rezultatima onda u tome uspjevamo. Naš najveći uspjeh biće ako ove godine premašimo prošlogodišnju statistiku”, izjavila je direktorica Turističke organizacije Grada Bijeljine Jasmina Abdulahagić.

​Promociju Semberije na Sajmu turizma u Beogradu uveličali su ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac, pomoćnik ministra  trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predrag Tešić, direktor TO RS Miodrag Lončarević, te brojni drugi gosti i posjetioci Sajma.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberijainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...