Tatjana Pantić nije imenovana za zamjenika Gradonačenika Bijeljine

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Grada Bijeljina, Ljubiša Petrović, nije prisutan ni na današnjoj sjednici Skupštine Grada. Podsjećamo, Petrović nije prisustvovao na nekoliko posljednjih sjednica.

Naime, od skoro 50 tačaka koje će se danas naći na Dnevnom redu, većina su prijedlozi Gradonačelnika Petrovića, a jedan od njih je i imenovanje zamjenika Gradonačelnika.

Za pomenutu funkciju, Petrović je predložio prof. engleskog jezika Tatjanu Pantić.

S obzirom da Petrović nije prisutan na sjednici, skupštinska većina nije htjela raspravljati o prijedlozima Gradonačelnika Petrovića, te je imenovanje zamjenika Gradonačelnika odgođeno za neku narednu sjednicu kojoj će Gradonačelnik Petrović prisustvovati sa 21 glasova za i protiv 3 glasa.

Poslovnik o radu SG Bijeljina, član 93. kaže da je na sjednicama obavezno prisustvo predstavnika predlagača materijala koji se nalazi na Dnevnom redu, a u slučaju odsustva istog/ih ta tačka/e se mogu skinuti sa Dnevnog reda.

Prije glasanja, predsjednik Komisije za imenovanja, Zlatan Lazarević, rekao je da je Komisija odbacila ovaj prijedlog za imenovanje, s obzirom da su, kako kaže, „ispred sebe imali samo „šturu“ biografiju, da nisu imali čak ni diplomu“.

Podsjećamo, Tatjana Pantić rođena je 20. juna 1977. godine u Sarajevu. Završila osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“, Hrasno, Novo Saraіevo. Gimnaziju „Filip Višnjić“ zavšila u Bijeljini. Godine 2002. diplomirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta Istočno Sarajevo, Odsjek za engleski jezik i književnost i stekla zvanje profesora engleskog jezika i književnosti. Tokom studiranja bila stipendista Opštine Bijeljina.

PROFESORICU TATJANU Gradonačelnik Bijeljine će predložiti za svog ZAMJENIKA (foto)

Tatjana Pantić od 2001. godine radi u JU Tehnička škola „Mihalo Pupin“ u Bijeljini na mjestu profesora engleskog jezika, isprva kao apsolvent, a s početkom školske 2003. godine zaposlena na neodređeno radno vrijeme i od tada neprekidno radi na mjestu profesora engleskog jezika.

Godine 2004. imenovana za stalnog sudskog tumača za engleski jezik od strane Ministarstva pravde Republike Srpske. Radila ovjerene prevode za mnoga pravna i fizička lica i učestvovala na mnogim projektima kao prevodilac i aktivan učesnik.

Stranački neopredjeljena ličnost. Udata i majka jednog djeteta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JEFTIĆ: Ističe vrijeme za kompromis boraca i vlasti, ulica je rješenje, ako ne bude dogovora

Ukoliko vlasti ne ispoštuju ono što je dogovoreno, a tiče se poboljšanja statusa i materijalnog položaja boraca Vojske...

Šta donose izmjene Zakona o poljoprivrednim zadrugama u Srpskoj?

Vlada Republike Srpske usvojila je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednim zadrugama, koje imaju cilj...

U BIJELJINI PREDAVANJE O VAR TEHNOLOGIJI BH SUDIJAMA

U organizaciji FS BiH u Etno selu Stanišići danas je održan teoretski seminar o VAR/AVAR tehnologiji za sudije...

Na današnji dan – 2. jun

Danas je utorak, 2. jun, 153. dan 2023. Do kraja godine ima 212 dana. 1624. - Rođen poljski vojskovođa...