PROFESORICU TATJANU Gradonačelnik Bijeljine će predložiti za svog ZAMJENIKA (foto)

Datum:

Share post:

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović će na narednoj Sjednici Skupštine Grada za svog zamjenika predložiti prof. engleskog jezika Tatjanu Pantić.

Gradonačelnik Bijeljine je juče (nedjelja, 7. maj 2023.) na svom FB nalogu najavio imenovanje zamjenika gradonačelnika Bijeljine.

“Uskoro dobijate zamjenicu gradonačelnika koja je prosvjetni radnik, profesor, jer smatram da udruženim snagama ljekar i profesor mogu učiniti mnogo!  Prijeko nam je potrebno fizičko, mentalno i duhovno ozdravljenje u svakom smislu te riječi.  Umjesto što na sav glas kritikujemo roditelje, školstvo, televiziju, sistem, uradimo nešto i sami, svako od nas ponaosob je dužan da nešto preduzme, da svojim primjerom i djelom da doprinos”, napisao je Petrović.

Kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, gradonačelnik Petrović će na narednoj sjednici koja će biti održana 18. maja za svog zamjenika predložiti g-đu Tatjanu Pantić, profesora engleskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi “Mihajlo Pupin” iz Bijeljine.

Na poznati broj telefona g-đa Tatjana Pantić nije odgovarala na poziv novinara redakcije portala Dešavanja u Bijeljini.

Tatjana Pantić, prof.engleskog jezika

Pretprošle godine u januaru, gradonačelnik Petrović je na sjednici Skupštine Grada predložio Miladina Rakića za svog zamjenika, ali isti nije dobio podršku aktuelne skupštinske većine.

MILOVANOVIĆ: Rakić nije “prošao“ za zamjenika Gradonačelnika, jer nema “političkog dogovora“

Tajnim glasanjem, 21 odbornik je glasao protiv, dok je 8 bilo za izbor Rakića, čime je prijedlog odbijen, a razlog tome je, kako su tada rekli, političko neslaganje koje je uticalo na razvoj i funkcionisanje Grada Bijeljina.

Da li će aktuelna skupštinska većina sada prihvatiti prijedlog Gradonačelnika Petrovića, preostaje da vidimo na sljedećoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanivuković uručio Milošu Vučeviću Ključ grada – počasni građanin Banjaluke

Potpredsjedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Milošu Vučeviću na svečanoj akademiji u Banjaluci je uručeno najveće gradsko priznanje...

Predsjednik SO Lopare Milenko Ristić na obilježavanju Dana grada Banjaluka

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je u ime Opštine Lopare boravio na obilježavanju Dana grada Banjaluka. Ristića je...

Vlada Srpske dala zeleno svjetlo za uvođenje sistema „Amber Alert“

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Informaciju o uspostavljanju Sistema hitnog obavještavanja javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica...

MINISTAR NEŠIĆ se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom (foto)

Danas sam se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom. Razgovarali smo o bezbjednosnim izazovima sa kojima se...