SELAK (SPS) nakon napada na srpsku djecu u Sarajevu: ZBOG ČEGA MRZITE DJECU?

Datum:

Share post:

Nakon današnjeg incidenta u Sarajevu i napada na srpsku djecu i njihove roditelje, lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak, osudio je ovaj huliganski čin i izrazio žaljenje što Sarajevo još uvijek živi u prošlim vremenima, zadojeno mržnjom.

“Na današnji veliki pravoslavni praznik Srbi ponovo trpe torturu. U Sarajevu je nožem uboden Srbin, a mladim fudbalerima vršnjaci su skandirali: “Ubij Srbina”! Ovakvi napadi na srpsku djecu, uzorne sportiste, su neshvatljivi u dvadeset prvom vijeku svim civilizovanim ljudima. Pitamo se svi, zbog čega mrzite djecu?” Izjavio je Selak.

“Nakon ranjavanja srpskih mladića na Kosovu i Metohiji, ovo je još jedan u nizu srbomrzilačkih incidenata koji moraju bez odlaganja biti rasvijetljeni, a počinioci najstrože kažnjeni! Ovaj događaj je samo još jedan dokaz da su Srbi sigurni i slobodni samo i kada su svoji na svome”, jasno poručuje lider SPS-a.

Predsjednik SPS-a pozvao je nadležne institucije da pod hitno reaguju kako bi istražili i rasvijetlili ovaj događaj iz Sarajeva, koji je uznemirio regionalnu javnost.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...