PRIJEM ZA MLADE FUDBALERKE TEHNIČKE ŠKOLE

Datum:

Share post:

U Gradskoj upravi je danas organizovan prijem za mlade sportistkinje Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine.

Naime, u maju mjesecu ove godine na Malim olimpijskim igrama učenice ove škole su osvojile prvo mjesto u malom fudbalu. Ovo je prvi put da Tehnička škola ima prvakinje na nivou Republike Srpske.

Šef Kabineta Gradonačelnika Mladen Arsenović je, uz čestitke djevojkama na postignutom uspjehu, rekao da je Grad Bijeljina ponosan na njih, da je današnji susret bio prilika za razgovor na temu uslova treniranja, te da je Grad odlučio da nagradi svoje šampionke novom sportskom opremom.

– Gradska uprava će i u narednom periodu nastaviti da podržava ovakve i slične sportske aktivnosti, a Tehnička škola, odnosno njeni učenici, pokazali su da su po kvalitetu, u različitim oblstima, u samom vrhu kada je u pitanju naš region – rekao je Arsenović i pozvao učenike svih ostalih škola da njeguju i razvijaju svoje taltente, a da je Grad tu da im u tome pomogne koliko mogućnosti dozvoljavaju.

TESTNA REKLAMA

Profesor fizičkog vaspitanja, Predrag Trivun, rekao je da je bilo zadovoljstvo raditi sa talentovanim učenicama koje su značajnu titulu donijele školi u godini jubileja – stogodišnjica postojanja.

– Rad, red i disciplina su recept za uspjeh. Male olimpijske igre se održavaju na tri nivoa – opštinskom, regionalnom i republičkom, a naša talentovana ekipa je postala šampion na najvišem nivou – objasnio je Trivun.

O uloženom trudu i radu da bi doše do pomenutog rezultata govorila je Lana Radulović, jedna od članica pobjedničkog tima.

– Fudbal treniramo duži niz godina, kako u okviru školskih aktivnosti, tako i privatno. Neke djevojke iz našeg tima iamju talenat i za druge sportove, a ne samo mali fudbal. Uložile smo značajne napore koji su rezultirali najboljim rezultatom – rekla je mlada fudbalerka i naglasila da najveću zahvalnost za podršku i vjerovanje u mogućnost da uspiju duguju svom profesoru fizičkog vaspitanja.

Ona se osvrnula i na činjenicu da naše društvo, nažalost, još uvijek sa rezervom gleda na ženski fudbal, ali da ima napretka u tom pogledu.

– Mislim da naše okruženje polako postaje svjesno da fudbal nije rezervisan samo za muškarce, te da u ovom sportu i žene mogu da postignu zapažene rezultate – rekla je Radulovićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Pandurević PROZVLA Milovanovića, on joj UZVRATIO : “LJUBE (Ljubiša Petrović) je taj koji po nalogu OPSTRUIŠE” (foto)

Aleksandra Pandurević, član Glavnog odbora SDS-a, danas je na Twitteru komentarisala zagađenje u Bijeljini i tom prilikom prozvala...

MODRIČA: Obilježeno 30 godina od protjerivanja i egzodusa 5. 000 Srba sa prostora Gostovića i Žepča

Prije 30 godina pripadnici tzv. Armije BiH protjerali su oko 5.000 Srba sa njihovih ognjišta u rejonu Gostovića kod...

MUSTAFA GRADAŠČEVIĆ: Izbori u Islamskoj zajednici BiH – Džematlije birale predstavnike za tri nivoa

-Održani su izbori u našoj Islamskoj zajednici, te sam iskoristio svoju obavezu i pravo, i glasao u mom...

GRADONAČELNIK BIJELJINE STUDENTIMA: Sutra posljednji dan za predaju dokumentacije!

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se oglasio na svom zvaničnom FB nalogu i tom prilikom obavijestio javnnost, konkretno studente...