POKRET USPJEŠNA SRPSKA: Početak kampanje – Mladi su najveće bogatstvo društva

Datum:

Share post:

Pokret uspješna Srpska kao dio Koalicije Narodna partija Srpske – Darko Banjac, Pokret uspješna Srpska, Prva SDS svoju političku kampanju za opšte izbore 2022. godine  počeo je predstavljanjem 70 novih mladih članova stranke.

Nije slučajno što se to događa baš danas, na dan početka političke kampanje, istakao je dr Zlatko Maksimović na ceremoniji dodjele novih članskih knjižica mladim simpatizerima PUS-a.

– Mladi su najveće bogatstvo društva i treba više da se uključe u društvene tokove, kako bi bilo bolje njima i svim građanima Republike Srpske i kako bi se zaustavio odlazak mladih iz zemlje“, istakao je dr Maksimović.

Na promociji održanoj u Galeriji Centra za kulturu u Bijeljini, kandidat Pokreta uspješna Srpska za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa rednim brojem tri (3) Nemanja Janković naglasio je da se članstvo PUS-a, u posljednje vrijeme,  značajno uvećava i kvantitetom i kvalitetom, ocjenivši  da je to odličan pokazatelj jačanja Pokreta uspješna Srpska.

TESTNA REKLAMA

Kandidat za poslanika iz Pokreta uspješna Srpska sa rednim brojem četiri (4)  Aleksandar Stevanović istakao je da u sklopu šire koalicije podržavaju kandidate SNSD-a Milorada Dodika i Željku Cvijanović za pojedinačne funkcije.

Kandidat PUS-a za poslanika sa rednim brojem pet (5) Živka Malić pozvala je mlade da se uključe u politički život kako bi zajedno stvarali bolju i usješniju Republiku Srpsku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...

SNSD BIJELJINA: „Volimo Srpsku i glasamo za Srpsku svim srcem!“ (foto)

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka,...

Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na...

Srpska treba da prati nacionalnu politiku Srbije

- Srpski nacionalni interes za 21. vijek je mir, poručila je narodni poslanik Jelena Trivić za RTS i...