POKRET USPJEŠNA SRPSKA: Početak kampanje – Mladi su najveće bogatstvo društva

Datum:

Share post:

Pokret uspješna Srpska kao dio Koalicije Narodna partija Srpske – Darko Banjac, Pokret uspješna Srpska, Prva SDS svoju političku kampanju za opšte izbore 2022. godine  počeo je predstavljanjem 70 novih mladih članova stranke.

Nije slučajno što se to događa baš danas, na dan početka političke kampanje, istakao je dr Zlatko Maksimović na ceremoniji dodjele novih članskih knjižica mladim simpatizerima PUS-a.

– Mladi su najveće bogatstvo društva i treba više da se uključe u društvene tokove, kako bi bilo bolje njima i svim građanima Republike Srpske i kako bi se zaustavio odlazak mladih iz zemlje“, istakao je dr Maksimović.

Na promociji održanoj u Galeriji Centra za kulturu u Bijeljini, kandidat Pokreta uspješna Srpska za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa rednim brojem tri (3) Nemanja Janković naglasio je da se članstvo PUS-a, u posljednje vrijeme,  značajno uvećava i kvantitetom i kvalitetom, ocjenivši  da je to odličan pokazatelj jačanja Pokreta uspješna Srpska.

Kandidat za poslanika iz Pokreta uspješna Srpska sa rednim brojem četiri (4)  Aleksandar Stevanović istakao je da u sklopu šire koalicije podržavaju kandidate SNSD-a Milorada Dodika i Željku Cvijanović za pojedinačne funkcije.

Kandidat PUS-a za poslanika sa rednim brojem pet (5) Živka Malić pozvala je mlade da se uključe u politički život kako bi zajedno stvarali bolju i usješniju Republiku Srpsku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Na putu smo da obezbijedimo da na izbore izađemo kao Srpska demokratska stranka

Saopštenje za javnost SDS RS prenosimo u  cjelosti: SDS je na putu rješavanja i tehničkih problema vezanih za izlazak...

CACANOVIĆ: Čestitam OK ’’Radnik’’ Bijeljina – političari da se više ne reklamiraju preko sporta

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine su odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a sportski uspjeh im je preko svog...

DODIK: Rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena, definitivno će sahraniti BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena u Generalnoj skupštini UN,...

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...