Narodna koalicija ‘’Pokrenimo Bijeljinu’’: Ljubiša Petrović u strahu i panici zbog opoziva

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Narodne koalicije ‘’Pokrenimo Bijeljinu’’prenosimo u cijelosti:

Ljubiša Petrović u velikom je strahu i panici!

Strah ga je da će, ukoliko dođe do opoziva, odgovarati jer će na vidjelo izaći sve njegove prevare i krivična djela koja je počinio, nezakonito i nemilosrdno grabeći novac iz gradskog budžeta za kupovinu glasova.

Podsjećamo građane da je Ljubiša Petrović za samo jedan dan, 16. marta, iz gradskog budžeta zagrabio 472.000 KM s ciljem da kupi podršku građana uoči predstojećeg referenduma o opozivu! Takođe podsjećamo da je na sve načine pokušavao da spriječi održavanje referenduma, nezakonito trošeći budžetska sredstva namijenjena slobodnom i demokratskom iskazivanju narodne volje.

Ljubiša Petrović strahuje od provođenja ozbiljne istrage o njegovim krivičnim djelima jer zna da će svaka takva istraga dovesti do njegove lične odgovornosti za zloupotrebu položaja i nezakonito trošenje narodnog novca.

Zato je tražio od jurišnika SDS-a pod komandom Milana Miličevića iz Teslića i Darka Babalja iz Istočne Ilidže, koji su u Bijeljinu stigli da brane Ljubišu od Semberaca, da na različite načine pokušaju da ometaju i spriječe provođenje referenduma. Danima Ljubiša putem svog FB profila poziva na nerede i ometanje biračkog procesa, navodeći besmislene razloge i optužbe koji nemaju nikakve veze sa zakonskim odredbama za provođenje referenduma.

Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ upozorava da niko nema pravo da se igra voljom naroda, niti da nezakonitim radnjama sprečava provođenje narodne volje. Ljubiša Petrović izigrao je povjerenje građana Bijeljine i Semberije i to će sutrašnji referendum potvrditi.

Izađimo zajedno i pošaljimo u istoriju nerad, neodgovornost i bezakonje Ljubiše Petrovića. Glasajmo za opoziv, pokrenimo Bijeljinu!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...