KURTI: Primjena odluke o izricanju kazni vozačima na Kosovu ODLOŽENA za 48 sati

Datum:

Share post:

Kurti se hitno oglasio: Primjena odluke odložena

Vlasti privremenih institucija u Prištini odložile su primjenu odluke o kažnjavanju onih koji nisu izvršili preregistraciju vozila za 48 sati.

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti objavio je to sinoć na Tviteru.

Odluka je donijeta na zahtjev Sjedinjenih Američkih Država, a Kurti se tim povodom zahvalio američkom ambasadoru Džefu Hovenijeru na posvećenosti i angažovanju.

„Prihvatam njegov zahtjev za 48-časovno odlaganje izricanja kazni za nelegalne KM (i druge) automobilske tablice. Srećan sam što ću raditi sa SAD i EU na pronalaženju rješenja u naredna dva dana“, naveo je Kurti na svom nalogu na Tviteru.

TESTNA REKLAMA

Ambasador Hovenijer je objavio kratko saopštenje da su SAD, kako je rekao, zabrinute što lideri tzv. Kosova i Srbije nisu postigli sporazum o rješenju trenutne krize na Kosovu i Metohiji.

„Pitali smo vladu (tzv.) Kosova da odloži za 48 sati primjenu i dozvoli EU i SAD da se ubuduće angažuju u pronalaženju rješenja“, naveo je on.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...