Dom zdravlja Ugljevik podržao sportsku manifestaciju “Krug zdravlja”: Poklonili bicikl mališanu (foto)

Datum:

Share post:

Dom zdravlja Ugljevik organizovao je danas na gradskom trgu u ovoj podmajevičkoj opštini  preventivne preglede za sve građane i učesnike sportske manifestacije “Krug zdravlja”.

Glavna medicinska sestra porodične medicine Gordana Lazić rekla je da je cilj zdravstvenih radnika da se probudi svijest građana o važnosti zdravlja.

Lazićeva je napomenul da su danas vršeni preventivni pregledi mjerenja krvnog pritiska, šećera u krvi, kao i težina i visina učesnika sportske manifestacije i svih zainteresovanih građana.

„Pored preventivnih pregleda dijelili smo promotivni materijal i edukovali stanovnike. Građani treba da dobiju što više informacija vezano za zdravlje i usluge koje su na raspolaganju da bi na pravi način vodili brigu o svom zdravlju“, rekla je Lazićeva.

Ona je istakla da su medicinski radnici uvijek na raspolaganju građanima da ih podsjete na zdrav stil života, prevenciju i faktore rizika.

Lazićeva je uručila bicikl jednom od učesnika koji je poklon Doma zdravlja Ugljevik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...