RiTE Ugljevik podržao manifestaciju „Krug zdravlja“ – Glavna nagrada od ugljevičkog giganta (foto)

Datum:

Share post:

Juče je u Ugljeviku po treći put organizovana sportska manifestacija “Krug zdravlja” koja je okupila više od 1000 učesnika.

Mališani iz Dječijeg vrtića „Duško Radović“, Školice sporta „Mali šampioni“, učenici osnovne i srednje škole, kao i brojni građani, biciklima i rolerima od gradskog trga, ulicama Ugljevika i sportsko-rekreativnom stazom duž korita rijeke Janje obišli su krug dužine 2,5 kilometra.

Među učesnicima bili su brojni radnici RiTE Ugljevik, kao i njihovi mališani. Pored toga,  samo preduzeće je dalo svoj doprinos da manifestacija bude održana na zavidnom nivou, jer su obezbjedili glavnu jučerašnju nagradu – bicikl.

“Svjesni važnosti sporta i uticaja sporta na najmlađe, naše preduzeće uvijek rado podržava sve sportske manifestacije u našoj lokalnoj zajednici i tako će biti i ubuduće”, ističu iz RiTe Ugljevik.

 

Organizator ove mafestacije je čuvani atletski rekorder iz Ugljevika Mladen Stevanović, koji je istakao je da je cilj ove manifestacije promocija zdravog načina života.

On je naglasio da je veliki broj djece i odraslih, učesnika manifestacije, pokazatelj da svako može naći primjerenu aktivnost za sebe.

“Važno je da se što više krećemo, vozimo bicikle, a što manje da koristimo automobile. Ovdje vidimo da su svi zdravi, vedri i nasmijani”, poručio je Stevanović i zahvalio se svima koji su pomogli da “Krug zdravlja” preraste u ovako masovnu i dobro organizovanu manifestaciju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Janjić uručio dres ’’ŽIĆI’’ Miražiću, LEGENDI FK ’’Radnik” Bijeljina

Danas je prostorije FK Radnik posjetio Živorad Žića Miražić, i tom prilikom mu je personalizovani dres uručio direktor...

Radislav Jovičić na IV Međunarodnom naučnom skupu “Savremeni izazovi i prijetnje bezbjednosti” (foto)

-Velika mi je čast biti učesnik današnje konferencije na ovom našem, prestižnom Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci, na...

VUKANOVIĆ: Dodik je podržao smjenu Nikole Poplašena

Vukanović podsjetio Dodika kako je govorio kada je smjenjivan Poplašen „Ako ste tada provodili oduke visokog predstavnika, zašto...

DODIK: Ukinuti odluke Šmita u roku od 7 dana – Srbi se povlače iz odlučivanja na nivou BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će zatražiti da se ukinu sve odluke Šmita u roku...