Bijeljinski Radnik uspješno okončao sezonu u Prvoj ligi RS

Datum:

Share post:

Srećković: “Zadovoljni smo postignutim rezultatima

Radnik je u posljednjem kolu Prve lige Republike Srpske savladao Sutjesku sa 2:0 i time uspješno okončao turbulentnu polusezonu.

Bijeljinci su na kraju jeseni zauzeli sedmu poziciju, te je cilj okvirno ispunjen kada se uzmu u obzir uslovi pod kojima su “Plavi” ušli u šampionat Republike Srpske. Na kraju u klubu su svi zadovljni, slijedi duga pauza i početak priprema koje su zakazane u drugoj polovini januara.

“Ostvarili smo važnu pobjedu i upisali nova tri boda. Poslije pobjede nad Tekstilcem u Derventi, savladali smo odličnu ekipu Sutjeske i završili smo prvi dio sezone na najbolji mogući način. Prezadovoljni smo sa ostvarenim učinkom do sada, s obzirom u kakvoj se situaciji klub nalazio, da je kasno oformljena ekipa i da smo imali samo 12 dana priprema pred početak sezone” – rekao je prvotimac Radnika Nenad Srećković, te dodao:

“Pohvalio bih svoje saigrače, stručni štab, upravu i ostale ljude zaposlene u klubu, jer smo posvećenim radom i zajedničkim snagama uspjeli da se izdignemo iz neugodne situacije i ostvarimo dobre rezultate. Takođe sve pohvale nasim navijačima koji su bili uz nas na svakoj utakmici i hvala im na neizmjernoj podršci koja se osjećala na svakom koraku”.

Podsjetimo, Radnik se nakon prve polusezone nalazi na diobi šeste pozicije sa Slavijom, a obje ekipe imaju po 30 osvojenih bodova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: meeridianbetsport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...