Cvijanovićeva odgovorila Miličeviću: „Svako nosi odgovornost za svoje odluke“

Datum:

Share post:

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da svaka politička partija ima pravo na svoj stav, te da svako nosi odgovornost za svoje odluke.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu vršioca dužnosti predsjednika SDS-a Milana Miličevića da ova stranka nikada neće biti dio tzv. „široke koalicije“, Cvijanovićeva je rekla da takav njegov odgovor na poziv novoizabranog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se održi sastanak parlamentarnih stranaka kako bi se razmotrila mogućnost stvaranja „široke koalicije“ s ciljem zaštite interesa Srpske nije iznenađenje, jer je to već uvriježena praksa.

MILIČEVIĆ: Nećemo biti dio ‘široke koalicije’ za odbranu nečijih privatnih ili partijskih interesa

„Nema se tu šta komentarisati. Naime, mi godinama nudimo i pobjeđujemo, a opozicija godinama odbija i gubi na izborima. Objašnjenje je jednostavno – narod očekuje jedinstvo po nacionalnim pitanjima“, naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je obaveza SNSD-a kao partije koja je dobila ogromno povjerenje građana da nastavi da okuplja one koji žele da daju svoj doprinos jačanju pozicije Republike Srpske. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...

VLADIMIR MILIĆEVIĆ – dvije decenije sinonim za odbojku u Bijeljini (foto)

U Bijeljinu je došao daleke 2000 godine iz Niša u kojem je igrao za OK "Niš". Uz jednu...