Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao štetu nastalu nakon požara u porodičnom domaćinstvu te da bi kuću uredio za boravak sa svojom majkom.

Pomoć se pomoć može uručiti direktno Sanelu Đeziću u Janji, te se isti može kontaktirati i na broj telefona +387 66 615 224.

U utorak, 30. aprila 2024. godine, u ulici Braće Lazić u Janji, u naselju Palutine, došlo je do požara prilikom čega je djelimično izgorila kuća porodice Đezić. Uslijed požara u kući Đezić Đulzare i njenog sina Sanela, došlo je u do velike materijalne štete.

-Požar je najvjerovatnije izazvala stolna lampa. Požar je zahvatio sobu u kojoj je spavala Đezić Đulzara nakon čega se gusti dim proširio i na sprat kuće te probudio njenog sina Sanela. Sanel je preko balkona skočio sa sprata i spasio majku koja se već gušila na ulaznim vratima, objavio je Medžlis Islamske zajednice (MIZ) Janja.

Medžlis Islamske zajednice Janja ponudi materijalnu podršku i pomoć te će finansirati renoviranje sobe koju je direktno požar zahvatio.

Medžlis IZ Janja je pozvao sve građane da porodici Đezić fizički pomognu u čišćenju zidova, kako bi se čim prije pristupilo izvođenju potrebnih građevinskih radova.

U sobi je potrebno obiti maltar, uraditi nove instalacije struje i grijanja, omalterisat zidove i plafon, promijeniti prozor i vrata, kao i potreban materijal za krečenje svih zidova u unutrašnjosti kuće. Gusti dim koji je uzrokovao požar u prizemlju napravio je veliku štetu na svim zidovima, u prizemlju i na spratu, objavili su iz Medžlisa IZ Janja.

Sanelu Đeziću iz Janje je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao štetu te kuću uredio za boravak sa svojom majkom, saopštio je Samir Baćevac iz Janje.

-Naša pomoć će im biti neophodna. Sanel i njegova majka nemaju stalna mjesečna primanja. Sanel je izuzetno vrijedan momak koji je godinu dana unazad počeo da se bavi dubinskim čišćenjem auta, tepiha namještaja…, rekao je Mustafa Gradaščević sugrađanin i Sanelov komšija, a ujedno i potpredsjednik SG Bijeljina.

Pomoć se pomoć može uručiti direktno Sanelu Đeziću, te se isti može kontaktirati na broj telefona +387 66 615 224.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име