Bijeljinska Gorska služba spasavanja zahvalila Slavenku Ristiću, svom najvećem donatoru (foto)

Datum:

Share post:

Gorska služba spasavanja /GSS/ – stanica Bijeljina uručila je uglednom privredniku i većinskom vlasniku Tehničkog remonta Bratunac Slavenku Ristiću zahvalnicu za nesebičnu pomoć i podršku radu GSS, ističući da je Ristić najveći donator ove neprofitne organizacije koja je obilježila godinu postojanja.

– Činjenica da članovi GSS – stanica Bijeljina obavljaju sve aktivnosti volonterski i da su u svakom trenutku na raspolaganju stanovnicima Semberije i Majevice koji se nađu u nevolji, obavezuje privrednike da ih još više podrže. TRB će kao društveno odgovorna kompanija i u budućnosti odgovoriti na sve njihove zahtjeve, u skladu sa našim mogućnostima – istakao je Ristić, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ristić je pozvao privrednike da nastave da pomažu rad i aktivnosti GSS.

TESTNA REKLAMA

„Pozivam i političare da podrže ovu organizaciju jer i politika je ponekad elementarna nepogoda“, poručio je Ristić.

Načelnik Gorske službe spasavanja – stanica Bijeljina Nenad Jovanović zahvalio je Ristiću na dosadašnjoj pordšci koju im je pružio kao privrednik i sugrađanin.

– Većina opreme koja nam je neophodna u akcijama u brdskim i planinskim predjelima, kao i na vodi, kupljena je zahvaljujući gospodinu Ristiću. Osim toga, prilikom svakog odlaska na teren ustupio nam je na korištenje vozilo njegovog preduzeća, koje po tehničkim karakteristikama odgovara našim potrebama.

Naravno, zahvaljujem i svim drugim pojedincima i privrednicima koji su nam pomogli u važnim trenucima za GSS i njen rad – dodao je Jovanović.

Slavenku Ristiću je ovom prilikom uručena i počasna članska kartica Gorske službe spasavanja – stanica Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...

Milan Petrović (SDS) novi potpredsjednik NS RS

Na osnovu Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske  jedno od podpredsjedničkih mjesta NS RS pripada najvećoj opozicionoj...

BROD, JEREMIĆ SPS: Hvala prijateljima iz Japana

Direktor Doma zdravlja Brod Igor Jeremić zahvalio je Vladi Japana na donaciji za nabavku rentgen uređaja za potrebe...