Održana sjednica Glavnog odbora SPS

Datum:

Share post:

Banjaluka: Održana sjednica Glavnog odbora SPS

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srpske održana je danas u Banjaluci, a pored analize izbornog rezultata, razgovaralo se o smjernicama za buduće djelovanje kao i o unaprijeđenju organizacije SPS.

Za SPS su ovo bili prvi Opšti izbori na kojima smo imali svog kandidata za predsjednika Srpske, gdje smo se građanima predstavili jednom fer kampanjom i ponudili konkretna rješenja i gdje smo na kraju osvojili tri mandata u NSRS i tako ostvarili cilj, saopšteno je iz SPS.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak istakao je da je zadovoljan rezultatima, i činjenicom da je SPS nakon svojih prvih Opštih izbora parlamentarna partija sa tri narodna poslanika u NS RS. On je takođe naglasio da SPS nastavlja borbu za političke ciljeve za koje je dobila podršku građana.

– SPS je podržala izbor nove Vlade Republike Srpske kao i politike i planove Vlade u kojima su sadržani mnogi od političkih ciljeva za koje SPS nastavlja da se bori. Demografska obnova je jedan od prioritetnih političkih ciljeva SPS i naravno da ćemo podržati i pomoći nastojanja Vlade Republike Srpske da se kao društvo izborimo za demografsku obnovu i da u tom poslu ne bude važno ko je u kojoj stranci, nego koliko ko može da doprinese. Preuzeli smo odgovornost kao dio vlasti i dio skupštinske većine. Imamo odgovorne i vrijedne ljude koji za koje očekujemo da budu imenovani na odgovorne funkcije u Srpskoj i na nivou BiH i koji će radom i rezultatima opravdati povjerenje. SPS će i dalje glasno i jasno promovisati i pozivati na srpsko jedinstvo, na zaštitu nacionalnih interesa srpskog naroda i okupljanje oko zajedničkih ciljeva. Za nas je to jedina odgovorna i mudra politika – poručio je Selak.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Partijama iz budžeta 375,6 miliona KM

Političkim partijama u Bosni i Hercegovini sa svih nivoa vlasti, od 2004. godine, zaključno sa 2023. godinom isplaćeno...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

BiH za deceniju ostala bez skoro 50.000 srednjoškolaca

Da su školske klupe i učionice u srednjim školama širom Bosne i Hercegovine sve praznije i da zvono...

Nagle promjene temperature loše utiču na procvjetale voćke

Voćnjaci širom Bosne i Hercegovine uveliko su u fazi beharanja, ali niske temperature koje su stigle mogle bi...