BIJELJINA: Raspisan javni poziv za dodjelu priznanja za volonterski aktivizam

Datum:

Share post:

Grad Bijeljina raspisao je Javni poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja Grada za volonterski aktivizam za 2020. godinu.

Kao i prethodnih godina priznanja se dodjeljuju organizatorima volontiranja i volonterima pojedincima u kategorijama „Zahvalnica volonteru / organizatoru volontiranja“ i „Nagrada Grada Bijeljine za volonterski aktivizam“.

Izbor kandidata za dodjelu priznanja Grada za volontiranje vršiće se u skladu sa kriterijumima definisanim Pravilnikom o kriterijumima i postupku za dodjelu priznanja Grada za volontiranje.

Sva zainteresovana fizička i pravna lica mogu podnijeti prijave ili predložiti kandidata na osnovu javnog poziva na obrascu za prijavu koji propisuje Komisija za dodjelu priznanja za volonterski aktivizam.

Sve dodatne informacije i obrasci mogu se preuzeti u zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina, soba broj 21 ili na zvaničnoj internet stranici grada www.gradbijeljina.org.

Rok za dostavljanje prijedloga je 30. oktobar 2020. godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...