-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje imperativnih odredbi Zakona o uređenju prostora i građenju, rekla je Jelena Trivić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Nakon danas podnesene Krivične prijave od strane Advokatske kancelarija Stevanović iz Bijeljine a u ime gospodina Mila Radišića iz Banja Luke, vlasnika kompanije „Grand Trade“ d.o.o. Banja Luka portal Dešavanja u Bijeljini je kontaktirao predsjednicu Narodnog fronta i aktuelnog kandidata za gradonačelnika Banja Luke Jelenu Trivić.

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje imperativnih odredbi Zakona o uređenju prostora i građenju, rekla je Jelena Trivić za portal Dešavanja u Bijeljini.

-Ne pišem ovo zato što se ja bojim svoje odgovornosti. Naprotiv, nego zato što nam najbolje oslikava stanje društva, način razmiljšljanja vladajuće garniture i njima bliskih, koji misle da u Republici Srpskoj žive lakovjerni ljudi koje je lako kupiti i još lakše zavesti, kaže Trivićeva.

Podnesena Krivična prijava protiv Jelene Trivić (foto,video)

Jelena Trivić dalje navodi da vjeruje da će se prijavi Investitora pridružiti „kum i gradonačelnik“, jer razmišljaju na sličan način…!

Trivićeva ih dalje podsjeća da je članom 137 stav 8 Zakona o uređenju prostora i građenju propisano, da gradilište mora na vidnom mjestu imati istaknutu ploču sa svim bitnim podacima o objektu i učesnicima u građenju.

-Investitor i gradonačelnik su ostali dužni obrazložiti stanovnicima naselja Borik, koji je pravni osnov za uzurpiranje javnog parkinga ispred Kajak terase, zaključila je u razgovoru za Dešavanja u Bijeljini predsjednik Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnika Banja Luke Jelena Trivić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име