BG elektronik Bijeljina nagrađuje svoje kupce povodom 20. rođendana (foto)

Datum:

Share post:

Preduzeće BG Elektronik u Bijeljini postoji od 2002. godine. Tokom niza godina poslovanja razvili su širok malo i veleprodajni asortiman proizvoda i uspješnu saradnju sa vodećim uvoznicima i serviserima na području čitave BiH.

„Naš cilj je pružanje visokokvalitetne prodajne i postprodajne usluge našim kupcima, klijentima i saradnicima. Kroz usavršen sistem nabavke, isporuke, servisa u garantnom i vangarantnom roku i različitih uslužnih djelatnosti, te stalnog usavršavanja osoblja i načina rada, trudimo se da našim klijentima omogućimo najbolju uslugu i najveću sigurnost prilikom bilo kog oblika saradnje sa nama“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini menadžer preduzeća.

Povodom 20 godina postojanja, u periodu od 21. do 29. oktobra pripremili su 20 posto popusta na sav asortiman i 20 nagrada za svoje kupce. Potrebno je da pratite njihove društvene mreže: facebook.com/BGELEKTRONIK i instagram.com/bgelektronik.bn.

TESTNA REKLAMA

Operativni su na tri lokacije: prodavnica broj 1, Meše Selimovića br. 45 (Ledinci – Garulja), prodavnica broj 2, Sremska br. 3 (na benzinskoj pumpi” Nešković”, preko puta tržnog centra “City Mall” – “TROPIK”), prodavnica broj 3, Svetog Save 67. (zgrada “Obala”, preko puta MUP-a), Zvornik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Srpskoj rođeno 30 beba – 19 djevojčica i 11 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u posljednja 24 časa rođeno je 30 beba, i to 19 djevojčica i...

PROBLEM SA STRUJOM naselja Knez Ivo od Semberije – ELEKTRO BIJELJINA: Riješićemo problem (video)

Stanovnici naselja Knez Ivo od Semberije obratili su se portalu Dešavanja u Bijeljini kako bi iznijeli u javnost...

NEŠKOVIĆ (SDS) IZABRAN ZA DELEGATA U DOMU NARODA PS BiH

Posalnik SDS Želimir Nešković iz Lopara, na današnjoj Posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, je izabran za delegata...

BIJELJINA: Organizovana regionalna konferencija „Sigurne zajednice za sigurnu budućnost građana“ (foto)

Danas su u Bijeljini, u okviru Projekta jačanje otpornosti na prirodne katastrofe i unapređenje strategija pripravnosti (PREPS) u...