RSS nastavila tradiciju – podijeljene pečenice za najugroženije (foto)

Datum:

Share post:

Republička stranka Srpske /RSS/ podijelila je danas 30 pečenica socijalno ugroženim porodicama iz semberskih sela, a član Izvršnog odbora RSS Zoran Miljanović izjavio je da male stvari nekome mogu da znače mnogo, posebno u vrijeme najsrećnijeg pravoslavnog praznika – Božića.

– Drugu godinu zaredom RSS je podijelila pečenice porodicama iz semberskih sela za koje smo čuli da su u teškoj finansijskoj situaciji. Biće nam drago što i oni mogu sa punom trpezom da dočekaju Božić, u vrijeme kada se susrećemo sa inflacijom i velikim poskupljenjima. Hvala rukovodstvu stranke i poslaniku Slavenku Ristiću koji je obezbijedio sredstva za pečenice – rekao je Miljanović.


Zoran Miljanović

Borac prve kategorije i član RSS Vitomir Tešić naveo je da je odabir porodica koje su preuzele pečenicu vršen na osnovu učešća u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i socijalnog položaja, a ne na osnovu stranačke pripadnosti.

– Trudićemo se da pred svaki naredni Božić, koliko je u našoj mogućnosti, obradujemo sugrađane kojima je to najpotrebnije – istakao je Tešić. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Teja Dora skače od sreće, SRBIJA U FINALU!

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija 2024" održava se ove nedelje u Malmeu u Švedskoj, gdje se predstavnica Teja Dora...

LOPARE: Načelnik Savić organizovao prijem povodom Đurđevdana za Miroslava Kojadinovića (foto)

Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za...

Kineski predsjednik stigao u Srbiju – dočekao ga Vučić i državni vrh

Kineski predsednik Si Đinping doputovao je večeras oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao...

Crvena zvezda u velikom finalu!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege rezultatom 94:69 i plasirali u finale ABA lige. Sjajno su počeli meč...