Zaposleni u bijeljinskoj Bolnici boravili u Mostaru, dočekali ih zadovoljni pacijenti

Datum:

Share post:

Zaposleni u Bolnici ”Sveti vračevi” u Bijeljini na čelu sa direktorom prof. dr Zlatkom Maksimovićem ovoga vikenda boravili su u edukativnoj posjeti Mostaru, gdje su osim posjete Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, slobodno vrijeme iskoristili i da posjete mnoge znamenitosti grada na Neretvi.

Posjetili su Sabornu crkvu Svete trojice u Mostaru, manastir Žitomislić, Stari most i stari grad, izvor Bune u Blagaju i još mnoge znamenitosti.

Direktor Bolnice ”Sveti vračevi” prof. dr Zlatko Maksimović kaže da je ovo druga posjeta Mostaru, koga i on lično voli i gdje ima prijatelje.

“Drago mi je što postoji veliko interesovanje naših zaposlenih za ovakve edukativne ekskurzije, jer svako putovanje oplemenjuje i donosi nove znanja, a ono što je najvažnije zbližava ljude i gradi lijepe uspomene”, kaže Maksimović.

Interesantna je činjenica da su direktore Bolnice, ljekare i zdravstvene radnike u Mostaru dočekali i zadovoljni pacijenti koji su liječeći se u njihovoj bolnici ponijeli najbolja iskustva i uspomene.

Mostarka Aleksandra Savić, koja je nedavno boravila u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kada je čula da su zaposleni iz Bolnice ”Sveti vračevi” u Mostaru poželjela je da ih vidi i zahvali se za tretman koji je imala.

Savić otkriva da je imala napade tahikardije koji su se ponavljali, te da je mnogo istražujući o toj temi privuklo ime. prof. dr Lazara Angelkova u kome je prepoznavala sigurnog, odgovornog, posvećenog i stručnog ljekara.

”Saznala sam da je stručnjak aritmolog prof.dr. Lazar Angelkov sa Dedinja u Beogradu došao u Bolnicu ”Sveti vračevi” u Bijeljinu. Informišući se o Bolnici privukao mi je pažnju direktor bolnice prof. dr Zlatko Maksimović. Šetajući prostranstvima interneta očigledna je vidljivost rada bolnice. Kroz tu vidljivost osjetila sam da se radi o vrlo ambicioznom lideru pokretačke energije sa vizijom. Ono što je učvrstilo moje povjerenje je što su isto rangirani svi pacijenti i da su u tu bolnicu svi, bez izuzetka dobro došli”, kaže Savićeva.

Dodaje da je dobila termin za pregled kod prof. Angelkova izaputila se u Bijeljinu. ”Ulaskom u ordinaciju vidjela sam čovjeka baš onakvog kako sam ga manifestovala u svojoj glavi. Tako dobra energija je u tom prostoru da sam evo najiskrenije da kažem, upala u stanje euforije od dragosti, jer ta energija koju emituje taj čovjek kao i sigurnost aritmologa,  u mojoj glavi već bila završena priča sa mojim napadima tahikardije. Sve drugo su bili tehnički koraci procedure. Poslije ablacije osjetila sam ogromno olakšanje. I kao da ništa nije bilo ujutro sa osmjehom i radošću, i crvenim karminom dočekala vizitu. Direktor bolnice prof. dr Maksimović došao je da pozdravi pacijenta iz Hercegovine, kao i sve druge pacijente iz raznih krajeva. Jak stisak ruke – transfer jake energije, samo je potvrdio sve ono što sam zaključila dok sam istraživala bolnicu”, navela je Savićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: topportal.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

31. bijeljinska “Jajarijada” – Najtvrđe jaje donio Dušan Dragutinović, a najljepše našarano Vuk Maglajčević (foto)

U Centru za kulturu danas je održana 31. po redu "Jajarijada - tradicionalni izbor najljepšeg i najtvrđeg jajeta"....

Nakon osam sinova Milićevići dobili kćerkicu: Vaskrs ispunjen ogromnom srećom

Osam sinova, jedna djevojčica, "supermama" Vesna i "supertata" Slobodan. Ukupno jedanaest članova čini porodicu Milićević, a ove godine...

EPISKOP FOTIJE: Da srpski narod živi vaskrsenjem Hristovim (foto)

- NJegovo Preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije poželio je da srpski narod živi Vaskrsenjem Hristovim, da počinje i...

Mladi SDS Bijeljina organizovali druženje sa sugrađanima (foto)

Mladi SDS Bijeljina, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, organizovali su druženje sa sugrađanima.  Ovom prilikom, dijelili su ofarbana vaskršnja...