„Semberija Transport“ godinama unazad obezbjeđuje besplatne karte raznim udruženjima

Datum:

Share post:

Firma „Semberija Transport“ iz Bijeljine svoje poslovanje započela je daleke 1962.godine sa prevozom putnika jednim autobusom na prigradskoj liniji Bijeljina – Janja u organizaciji Tuzlanskog “ Autoprevoza „.

Danas je to kompanija koja raspolaže sa 30 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske tehničko-eksploatacione standarde, sa oko 80 zaposlenih radnika. Dobitnici su brojnih priznanja i zahvalnica mnogih privrednih kolektiva i organizacija.

Pantelija Mitrović, vlasnik „Semberije Transport“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini da će 2023. godinu završiti sa pozitivnim poslovanjem, te da se još uvijek oporavljaju od finansijskih gubitaka tokom pandemije.

„Interesovanje putnika za putovanja se vraća u neke okvire prije pandemije sto nas sve raduje. Uglavnom se radi o vikend putovanjima sa jednim noćenjem ili jednodnevnim putovanjima u Veneciju, Trst, Beč, Budimpeštu, Temišvar, Ljubljanu, dok se putovanja sa dva ili tri noćenja organizuju tokom praznika, Toskana, Istanbul, Milano, Rim, Prag…Od domaćih destinacija, to su vjerska putovanja u manastire Tumane, Ostrog, kao i izleti u Trebinje, Mostar, Sarajevo, Jahorina, Zlatibor, Beograd, Novi Sad“, rekao je Mitrović.

Za narednu godinu, planirano je mnoštvo novih destinacija kada je riječ o evropskim destinacijama.

„U Paraliju ćemo tokom ljeta imati sedam smjena sa našim prevozom, u Crnu Goru ćemo redovno voziti tokom ljeta, a tu su naravno i naši redovni polasci u Beč, Grac, Maribor, Berlin, Beograd, Novi Sad“, kaže Mitrović za portal Dešavanja u Bijeljini.

Tokom dugogodišnjeg poslovanja i saradnje sa raznim udruženjima, Mitrović je dobio i nadimak – čovjek sa dva srca.

Ove godine u Sarajevu je organizovan Diplomatski bazar, a svi članovi Udruženja „Drugačiji svijet“ iz Bijeljine, koji su uzeli učešće na bazaru, imali su besplatan prevoz od kompanije „Semberija Transport“.

Takođe, kompanija „Semberija Transport“ već godinama unazad poklanja godišnje besplatne karte udruženjima slijepih i slabovidih, udruženju „Drugačiji svijet”, udruženju gluvih i nagluvih osoba, kao i još mnogo pojedinačnih karata.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Švajcarska pobjednik Еvrovizije!

Švajcarska je pobjednik 68. po redu Pjesme Еvrovozije! Drugo mjestu pripalo je hrvatskom predstavniku Bejbi Lazanji. Srpska predstavnica Teja Dora,...

EVROVIZIJA: Teja Dora prošetala sa srpskom zastavom (foto)

Počelo je veliko finale 68. Pjesme Evrovizije a predstavnici država koje učestvuju u finalu defilovali su velikom scenom...

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić" Bijeljina danas je bila domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika za učenike drugih razreda...

IO FS RS: Izbori na Vidovdan – Vici Zeljkoviću novi četvorogodišnji mandat

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske koja je održana danas donesena je odluka da se izbori...