VUKANOVIĆ: Bahatim ponašanjem i arogancijom Stanivuković izazvao ogorčenje sugrađana na javnoj raspravi (video)

Datum:

Share post:

Tekst objavljen na blogu Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti:

Sa 45 minuta zakašnjenja, vjerovatno kada je vodio da sinoć nisam mogao biti prisutan na javnoj raspravi o Regulacionom planu centra Banjaluke koji je organizovala Skupština grada i gradska administracija, gradonačelnik Draško Stanivuković pojavio se među građanima, ali je svojim drskim ponašanjem, arogancijom, bahatošću i cinizmom izazvao ogorčenje svojih sugrađana.

Umjesto da odgovori na jasna pitanja prisutnih sa kim je pregovarao kada je pravio ustupak i dao odobrenje da Prointet gradi oblakoder u centru Banjaluke i zašto izlazi u susret zahtjevima i interesima tajkuna i krupnog kapitala, Stanivuković je populistički pričao o gradnji mostova, sportskih terena i rekonstrukciji kuće Milankovića, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo prisutnih.

Sve je kulminiralo kada je Stanivuković počeo da cinično, u svoj stilu, aplaudira narodu, ponaša se bahato i arogantno, nakon diskusija Ozrena Perduva, što je izazvalo lavinu nezadovoljstva, što se jasno vidi u video prilogu ispod teksta..

U linku ispod možete vidjeti snimak cijele Javne rasprave o izmjenama Regulacionog plana, prostor oko hotela Palas, Bosna i Tržnice…

Noć ranije prisustvovao sam Javnoj raspravi o tzv „Rupi“ i spornoj dozvoli koju je Stanivuković dao tajkunu Kaji, vođi „Mrkonjićkog klana“ i bliskom saradniku Zorana Tegeltije, a što su Banjalučani pozdravili aplauzom jer sam bio jedini poslanik i političar koji je došao na javnu raspravu..

Stanivuković je prešao crvenu liniju, i ukoliko SNSD i skupštinska većina ne pokrenu njegov opoziv, kao u Bijeljini, maske će pasti sa lica.

 

Svim domaćinima koji danas slave sretna krsna slava Sveti Jovan, a posle slave i praznika kreće serijal raspakivanja gradonačelnika Banjaluke i njegove simbioze, jer je izdao narod i glasače praveći kompromise i saradnju sa režimom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nebojsavukanovic.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...