VASIĆ: Za bijeljinski Radnik dolaze bolji dani

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika užurbano nastavljaju pripreme za takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske. Bijeljinski tim će krenuti od trećeg kola a ekipa još nije kompletirana.

Jedan od najiskusnijih igrača je Aleksandar Vasić. On je uprkos svim problemima ostao uz Radnik i nakon ispadanja iz Premijer lige Bosne i Hercegovine a zatim i tokom perioda kad se nije znalo da li će se klub uopšte takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske.

“Za nas domaće igrače to nije bila dilema oko ostanka u klubu, iako je situacija zaista bila teška i ubijala nas je neizvjesnost oko toga da li ćemo se uopšte i takmičiti. Najbitnije je da su ti loši dani iza nas. Situacija je trenutno puno bolja, dobili smo upravu, tim se i dalje formira, tako da se nadamo najboljem a najvažnije je da je Radnik preživio i da su pred nama puno bolji dani. Ekipa se kompletira u hodu, trenirano u ubrzanom ritmu kako bi barem malo nadoknadili propušteno i vjerujem da će na kraju sve da bude dobro”, poručio je Vasić.

Odgođeno protiv Slavije

Fudbalski savez Republike Srpske je izašao u susret bijeljinskom timu, kako bi imali barem dvije sedmice da se novi tim barem upozna pa je odgodio mečeve u prva dva kola. Tako će Radnik svoje mečeve protiv Famosa i Slavija da odigra kasnije a uskoro će da bude poznat i termin odigravanja ovih mečeva.

Kapiten Radnika je uz Došlu, Despotovića i Raševića bio od starta priprema uz klub, a ističe da je sad potrebno strpljenje posebno u prvom dijelu sezonu.

“Tim još nije kompletiran, očekujemo još tri do četiri igrača koji bi trebali da nam se priključe a onda slijedi uigravanje. Zbog toga nam je na početku prvenstva potrebno strpljenje i podrška naših navijača. Ništa ne može preko noći. Svjesni smo svih problema koje smo prošli u ovom periodu, ovo je praktično potpuno nov tim. Ali ono što nas raduje je dobra atmosfera, dobra energija u i oko kluba i sad smo svi na istom cilju a to je da Radnik bude opet stabilan klub” , dodao je Vasić.

Klub će odigrati prijateljski meč protiv Vlasenice što će da bude generalna uvertira za start šampionata.

Bijeljinski tim će prvi put na teren u trećem kolu kada će na svom stadionu da ugosti Ljubić iz Prnjavora. Do utakmice je ostalo još deset dana u kojima će ekipa pokušati da se uigra. Ovaj meč je na programu 17. avgusta u 20 časova.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor:Srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...