Unaprijeđeni Despot predstavljen na Sajmu u Beogradu

Datum:

Share post:

Generalni direktor kompanije "Tehnički remont Bratunac" (TRB) Slavenko Ristić izjavio je danas da na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner" u Beogradu ovo privredno društvo predstavlja svoje proizvode, uključujući i unaprijeđenu verziju funkcionalnog oklopnog vozila "Despot".
 

"Imali ste priliku da 9. januara u Banjaluci vidite prototip `Despota`, funkcionalnog gvozdenog vozila, a danas prezentujemo serijske modele koji idu u službu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i na to smo izuzetno ponosni", rekao je Ristić Srni u Beogradu.

On je napomenuo da su na štandu kompanije "Tehnički remont Bratunac" izloženi i pištolji koji već ranije prezentovani.

"Koristimo Sajam da se prikažemo u najboljem mogućem svjetlu", istakao je Ristić.

On je zahvalio svim radnicima koji su, kako je rekao, radili u tri smjene i bez kojih ne bi bilo moguće stići na vrijeme predstaviti se u ovom svjetlu.

TESTNA REKLAMA

Prototip oklopnog vozila "Despot", od predstavljanja 9. januara za Dan Republike, usavršen je i pretrpio je 52 izmjene, a najznačajnije su funkcionalne izmjene, od rampe za ulaske, preko oružarnica, te otvora za evakuaciju.

Na Sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner" u Beogradu nastupiće 128 izlagača, među kojima i izlagači iz Republike Srpske i BiH.

Svečanosti otvaranja u 13.00 časova prisustvovao su  predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević.

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...