NEŠIĆ I JOVIČIĆ: Ugljevik je uz Treći put i DNS (foto,video)

Datum:

Share post:

„Ugljevik je uz Treći put i DNS, put stabilnosti i ravnomjernog razvoja Republike Srpske“, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić nakon razgovora sa građanima Ugljevika.

Nešić je istakao da DNS ima ekonomski plan koji će podići Ugljevik i cijelu Srpsku na noge i koji predviđa podršku privredi, porodicama i mladima.

TESTNA REKLAMA

„Za razvoj su potrebne konkretne mjere ali i dobra društvena klima. Zato se nećemo baviti politikantstvom i svađama koje tjeraju ljude, već načinima na koje možemo dostići prosječnu platu od 2000KM i penziju koja će biti 50% plate“, rekao je predsjednik DNS.

„Svaki put kada dođem u moj Ugljevik dobijem novu energiju da se borim za naše ljude, da se borim za njihov bolji život“ rekao je u Ugljeviku Radislav Jovičić, kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske.

On je dodao da će u toku svog predsjedničkog mandata raditi na tome da osnaži svaki dio Srpske i tako omogući da ljudi ostanu na svojim ognjištima i da se zaustavi odliv radno sposobnog stanovništva u inostranstvo.

„Za mene je Republika Srpska nedjeljiva i ona mora biti jedinstvena. Svaki grad, opština, mjesna zajednica, svaki čovjek je Republika Srpska. Mi moramo prvo zaustaviti propadanje i devastiranje Republike Srpske pa se onda posvetiti unapređenju i razvoju. Razvoja nema ako nije ravnomjeran. Svaki dio naše Republike ima svoje specifičnosti koje treba uvažavati i na osnovu tih specifičnih mogućnosti i resursa taj kraj kroz ulaganja i razvijati. Nama treba potpuna obnova, potpuni restart u svim oblastima društva i svim dijelovima naše prelijepe Republike. I upravo to je ono što u svom ekonomskom i političkom programu nudi Treći put DNS“ zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...