U kojim GRADOVIMA na Balkanu je ubjedljivo NAJBOLJI noćni provod?

Datum:

Share post:

Balkan je u svijetu poznat kao idealno mjesto za vrhunski noćni provod. Mnogi turisti iz svih krajeva svijeta obožavaju da posjećuju balkanske gradove zbog fenomenalnih žurki koje traju do ranih jutarnjih sati.
 
Razna mjesta na Balkanu nude pregršt zanimljivog sadržaja i tematskih žurki za ljubitelje raznih muzičkih žanrova. Program je  veoma bogat i raznovrstan, što mnogima daje velike mogućnosti da odaberu mjesta za provod koja im se najviše sviđaju.
 
 
Evo koji su to sve gradovi na Balkanu koji su najpoznatiji po nezaboravnim i ludim žurkama.

#1 Beograd – prijestonica najboljih žurki na Balkanu

Nepotrebno je mnogo isticati zašto je Beograd prestonica najboljih žurki na Balkanu. Popularni klubovi u Beogradu su najomiljeniji kod stranaca kada je vrhunski noćni provod u pitanju.
 
Ono što ih najviše privlači to su pristupačne cijene pića, prelijepe žene, odlično raspoloženi ljudi i luda atmosfera koja se rijetko gdje može videti u Evropi. Beograd bukvalno ima sve za svakoga.
 
Ukoliko volite rok muziku, tu su sjajni rok klubovi gde se njeguje tvrđi zvuk, za one koji preferiraju domaću muziku, postoji mnogo splavova i klubova gdje se sluša komercijala, dok ljubitelji džeza mogu da svrate u određena mjesta gde se održavaju vrhunske svirke. Fanovi r’n’b muzike mogu da posjete neke od par klubova gde se isključivo sluša r’n’b.
 
 
Oni koji vole house i trens muziku takođe imaju prilike da uživaju u fenomenalnim klubovima gde se redovno prave žurke sa takvom muzikom, dok oni koji uživaju u akustičnim, opuštenim svirkama imaju mnogo kafića i restorana gdje mogu da čuju fenomenalne beogradske muzičare koji prave nezaboravnu atmosferu
 
Najpopularnija mjesta za izlazak su: klubovi u Savamali, Skadarliji, Beton Hali i centru grada, kao i splavovi na Savi i Dunavu.
 
 

#2 Sarajevo – mjesto sa dušom za savršen provod

Sarajevo je grad sa dušom u kom se uživa u najboljem roštilju, vrhunskoj domaćoj kafi i prelijepim sevdalinkama. Pored toga, ovaj grad je poznat i po sjajnim žurkama i fenomenalnim ljudima koji žive uz pjesmu, igru i odlično raspoloženje.
 
Čuvena Baščaršija je prepuna raznih barova koji uveče oživljavaju i postaju prava mjesta za najluđi provod koji se dugo prepričava. Klubovi kao što su: Underground, Cinemas Sloga, Art kuća sevdaha u kojoj se njeguje tradicionalni zvuk sevdalinki, Jazz bar Monument koji je poznat po odličnoj džez muzici, kao i mnogi drugi.
 
 
Prije svakog odlaska u nezaboravan noćni provod u Sarajevu, obavezno svratite na roštilj i poznate, preukusne sarajevske ćevape koji će vam upotpuniti veče na pravi način.

#3 Hvar – najekskluzivnije žurke na Jadranu

Ostrvo Hvar je jedno od najpopularnijih ljetovališta na svijetu, a pored očaravajućeg mora i predivnih plaža, ovo mjesto je i te kako poznato po savršenom noćnom provodu tokom ljetnjeg perioda, u kome, pored lokalaca, uživa i veliki broj turista.
 
Za sve one koji obožavaju život na visokoj  nozi, uživaće u ekskluzivnim žurkama na Jadranu koje traju do ranih jutarnjih sati. Neka od najpopularnijih mjesta za provod na Hvaru su: Hvar Pub Crawl, Central park club, Lola bar, Kiva bar, Ka’lavanda, itd.
 
 
Ono što je sigurno je to da vas noćni provod na Hvaru neće razočarati, a moći ćete da uživate u fenomenalnom pogledu na more i pravoj, ludoj, ljetnoj atmosferi.

#4 Novi Sad – vrhunski provod na svakom ćošku

Pored Beograda, vrhunski provod u Srbiji možete iskusiti i u Novom Sadu, koji već godinama unazad važi za grad sa najluđim žurkama, za sve ljubitelje kvalitetnog noćnog provoda.
 
Osim svjetski poznatog Exit festivala koji svakog jula okuplja ogroman broj posjetilaca iz cijelog svijeta i najpopularnije muzičke izvođače i DJ-eve, u Novom Sadu možete uživati u mjestima kao što su: Kafe Play, Šećer & Soul, Firchie Think Tank Studio, London pub, itd.

#5 Budva – odličan provod na crnogorskom primorju

Budva je grad sa najboljim noćnim provodom na crnogorskom primorju. Gotovo da ne postoji osoba koja, tokom boravka u Crnoj Gori, nije osjetila čari budvanskog noćnog provoda.
 
Mjesta kao što su Top Hill, Terminal PUB Hemingway, La Roca, Maltez i slično, su samo neka od mnogih fenomenalnih mjesta, poznatih po vrhunskom noćnom provodu. Budva je idealna destinacija za mlade koji svoje ljeto žele da provedu uz zagarantovan provod. 

Balkansko poluostrvo – idealna destinacija za svakoga

Bez obzira na to da li ste ljubitelji vrhunskog noćnog provoda ili ne, balkansko poluostrvo ima izuzetno bogatu prirodu, kulturu, znamenitosti i gradove u kojima ćete sigurno uživati.
 
Za sve one koji žele da iskuse sve čari Balkana, isplanirajte svoj odmor na vrijeme, a vrhunski provod sigurno neće izostati!
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK-VUČIĆ: Datum Sabora srpskog naroda biće određen nakon glasanja o rezoluciji o Srebrenici

Dodik-Vučić: Datum Sabora srpskog naroda biće određen nakon glasanja o rezoluciji o Srebrenici Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je...

PETROVIĆ: Treba da izvršimo Javnu nabavku ležaja i sobe za upravnu inspektorku, jer ne izlazi iz gradske administracije

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, govorio je o inspekciji i reviziji koja se...

Sutra sahrana prim. dr Ljubiše Kusturića

U Bijeljini će sutra biti sahranjen prim. dr Ljubiša Kusturić. Prim. dr Ljubiša Kusturić je preminuo juče (subota, 27....

LOPARE: Praznik Cvijeti u Loparama (foto)

PRAZNIK CVIJETI U LOPARAMA Srpska pravoslavna crkva proslavlja Cvijeti, praznik koji simbolizuje carski i svečani ulazak Gospoda Isusa Hrista...