BIJELJINA: Gradski odbor SPS u razgovoru sa sugrađanima (foto)

Datum:

Share post:

Rukovodstvo Gradskog odbora SPS Bijeljina je razgovaralo sa našim sugrađanima jer kako kažu smatraju da je direktna komunikacija najbolji vid saradnje sa stanovnicima Bijeljine.

-Tom prilikom smo obavili anketiranje naših sugrađana o predstojećim praznicima, cijenama namirnica te da li se praznične potrebe mogu podmiriti redovnim zaradama. Pored navedenog, razgovarali i o drugim problemima sa kojim se susreću naši sugrađani, saopšteno je iz SPS Bijeljina.

-Program naše partije usmjeren je prema običnim ljudima, prema mladima, radnicima i penzionerima. Mi smo dio nove generacije u politici čije je vrijeme već došlo, i ne bojimo se rada i odgovornosti. generacije u politici. Važan nam je svaki čovjek koji je spreman da sa nama radi na dugoročnom cilju stvaranja stabilne, jake i razvijene Republike Srpske, kaže Srđan Mijatović, predsjednik bijeljinskog SPS.

-Ovom prilikom našim sugrađanima smo podijelili prigodne poklone za predstojeće Vaskršnje praznike, zaključio je Mijatović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PROTIVGRADNA ZAŠTITA: Na području Bijeljine i Zvornika ispaljeno 13 raketa

Protivgradna zaštita dejstvovala je juče sa 13 raketa na prostoru Bijeljine i Zvornika. Na području Bijeljine ispaljeno je pet...

U Bijeljini rođene TRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri bebe, odnosno jedan dječak...

U Bijeljini rođene TRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri bebe, odnosno jedan dječak...

SERVISNE INFORMACIJE za 13. maj: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...