Sutra počinje NASTAVA NA DALJINU u bijeljinskim SREDNJIM školama

Datum:

Share post:

U skladu sa preporukama Ministarstva prosvjete i kulture RS, srednje škole u Bijeljini sutra će početi sa nastavom na daljinu.

Na sajtu JU Gimnazije „Filip Višnjić“ www.gimnazijabijeljina.com profesori će postavljati nastavno gradivo koje će đaci moći da preuzmu, a u dogovoru sa učenicima, koristiće se Viber grupe, Facebook/Messenger i Google Clasroom. Profesori će svoje konsultacije držati putem mejlova koje će učenici moći naći na sajtu škole. Pored toga, sve informacije, učenici će moći naći na Fejsbuk stranici škole, kao i na Instagram profilu „budi_i_ti_gimnazijalac“.

Nastavni materijal za učenike Ekonomske škole u Bijeljini, biće prosleđivani na sedmičnom nivou i profesori će svoje učenike o materijalima obavještavati putem Viber grupa. Materijali će biti dostupni putem linkova koje će učenicima dostavljati odjeljenske starješine. Pored toga, predmetni profesori i uprava škole, biće dostupni za konsultacije sa učenicima u unaprijed predviđenim terminima. U okviru ovih aktivnosti predviđena je video prezentacija nastavnih sadržaja i interaktivan pristup.

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ u Bijeljini, sve nastavne sadržaje za učenike učiniće dostupnim putem sajta www.tspupin.org. Svi predmetni profesori, biće dostupni učenicima putem mejlova koje će učenici moći pronaći na sajtu škole. Na taj način, učenici će moći tražiti i dodatna pojašnjenja za sve nastavne sadržaje. Učenici koji nisu u mogućnosti da prate sadržaje na školskom sajtu, od odjeljenskih starješina mogu dobiti uputstva o načinu preuzimanja materijala.

TESTNA REKLAMA

Iz škola napominju da je nastava na daljinu obavezna za sve učenike i mole da učenici ovaj vid nastave shvate ozbiljno i prihvate se svojih obaveza da bi uspješno priveli kraju ovu školsku godinu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: 11. “Dani povrća“ u Gornjem Crnjelovu (foto)

Danas su u Gornjem Crnjelovu organizovani 11. po redu Dani povrća. Ove godine na manifestaciji je svoje povrće,...

Borbelj i Olivera Jevtić pobjednici Atletske trke “Ugljevik 2022“

Pobjednici Sedme atletske trke "Ugljevik 2022" koja je održana sinoć su Đuro Borbelj i Olivera Jevtić iz Srbije. Trka...

Danas počinje Velikogospojinski post – SPC se priprema za praznik Uspenija Presvete Bogorodice

Za pravoslavne vjernike danas je počeo Velikogospojinski post kojim se pripremaju za praznik Uspenija Presvete Bogorodice - Velike...

Google ima sjajne vijesti za gejmere

Tokom ove nedjelje Google je počeo sa isporukom funkcije, koja će gejmerima omogućiti da igre iz clouda pokrenu...