SNSD Bijeljina: Prijedlog za predsjednika gradske Skupštine je Aleksandar Đurđević

Datum:

Share post:

S obzirom da je dogovor u koaliciji da SNSD da predsjednika Skupštine Grada Bijeljina naš predlog za predsjednika gradske skupštine je odbornik Aleksandar Đurđević.

Što se tiče ostalih kadrovskih rješenja za resorna odjeljenja SNSD će, u dogovoru sa koalicionim partnerima, biti spreman da na prvoj sjednici Skupštine predloži najbolja kadrovska rješenja.

Shodno ovim činjenicama i političkoj realnosti u Bijeljini tražimo da gradonačelnik to ispoštuje u cilju održavanja stabilne političke i svake druge situacije u Gradu Bijeljina.

Mi kao najjača stranka u lokalnom parlamentu tražimo da gradonačelnik ispoštuje ono što je govorio, a govorio je da će biti gradonačelnik svih građana.

U skladu sa tim mi očekujemo da će prva sjednica lokalnog parlamenta biti održana u zakonskim okvirima i u skladu sa većinskom voljom glasača u gradu Bijeljini.

Skupštinsku većinu pored 7 odbornika SNSD-a čine i 5 odbornika SDSS, 4 iz DEMOS, 2 iz SP, 2 iz SDA, 2 iz US i 1 iz Pokreta za Bijeljinu, što čini 23 odbornika od ukupno 31 odbornika u lokalnom parlamentu.

Podsjećamo vas da novi gradonačelnik ima podršku samo 8 odbornika.

Svim našim sugrađanima želimo srećnu i uspiješnu novu godinu i da predstojeće praznike proslave u sa svojim porodicama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...

“PACIJENT GOTOV“: Obukao se kao hirurg pa „operisao“ pečeno janje za 1. maj (video)

Bosanci i Hercegovci su prepoznatljivi po dobrom humoru, a jedan zanimljiv video dolazi nam iz Bosanske Krupe. Kako roštiljanje...

Služba HMP Doma zdravlja Bijeljina na usluzi građanima 24/7 – 1. maj protekao bez intervencija karakterističnih za današnji praznik

Služba Hitne medicinske pomoći dostupna je građanima 24 sata, sedam dana u nedjelji, te je tako bilo i...