SLAVIŠA MARKOVIĆ: “Milorade, protiv Jelene nemaš šanse, predaj se na vrijeme“ (foto, video)

Datum:

Share post:

PDP je danas započela izbornu kampanju iz Brčkog, gdje se prisutnima obratio predsjednik GO PDP Bijeljina i nosilac liste za NSRS u Izbornoj jedinici 6 Slaviša Marković.

„Svih ovih godina koliko sam član PDP, četiri puta sam bio nosilac liste i uvijek smo imali izuzetno dobre rezultate u Bijeljini. Nikad nisam imao veću odgovornost nego ove izbore. Ovi izbori su nešto posebno i sam slogan koji naša partija promoviše u ovoj kampanji „Borba za RS“. RS mora da se brani, a i slogan koji buduća predsjednica sa sobom nosi – „Pobjeda naroda“ je dokaz da smo napravili spoj zaista sa narodom i za pobjedu koja nam je prijeko potrebna – svima nama“, rekao je Marković i dodao da je ovo pobjeda za narod.

Marković je pozvao sve da u ovih 30 dana budu kao jedan i da daju dodatne narode da konačno 2. oktobra u RS svane.

TESTNA REKLAMA

“Milorade, protiv Jelene nemaš šanse, predaj se na vrijeme“

„Ja sam ubijeđen da će Milorad Dodik 2. oktobra ovdje da padne. Sve ovo vrijeme smo pokušavali pobijediti i SNSD i Milorada Dodika i uvijek nam je to „malo falilo“. Kada sam se oženio prije deset godina, dobio sam poruku od jednog starijeg čovjeka – nemoj nikad da se svađaš sa ženom, uvijek će na kraju biti kako je ona naumila. Šta hoću da kažem? Milorade, vjeruj mi, protiv Jelene nemaš šanse – biće ona budući predsjednik RS. Predaj se na vrijeme, nemaš druge opcije“, poručio je Marković sa skupa. 

Kako kaže, iz razgovora sa Jelenom Trivić, vidio je da je Trivićka „naumila“ da bude predsjednik RS i što to prije Dodik shvati, lakše će mu biti. 

„Pobjeda Jelene 2. oktobra neće doći u pitanje. Bitno je da naši članovi, simpatizeri zajedno sa našom koalicijom, odnosno SDS i gospodinom Vukanovićem i listom Za pravdu i red, jaku podršku i nedvosmisleno daju i kandidatu za srpskog člana Predsjedništva. Nama u Sarajevu treba neko ko je umjeren, ko će voditi stabilnu politiku. Vidjeli ste da, za ove četiri godine koliko je Dodik u Sarajevu, ništa dobro nismo dobili za RS osim turbulentne politike, određenih prijetnji i pozivanja na sukobe što je dovelo do toga da RS bude stalno nestabilna i nestabilna“, istakao je Marković.

Miloš Stanišić je kandidat bijeljinskog PDP u Izbornoj jedinici 2 koji se nalazi na poziciji broj 3 za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STRUČNI UGAO: Izgradnja malih hidroelektrana na kanalskom sistemu u Semberiji

Osnovnu kanalsku mrežu na području Semberije čine primarni kanali: Glavni obodni kanal (GOK), Majevički obodni kanal (MOK) i...

Evropski parlament donio odluku: Uvodi se jedinstven punjač za mobilne uređaje

Evropski parlament usvojio je danas pravila o uvođenju jedinstvenog porta za punjenje mobilnih telefona, tablet uređaja i kamera...

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...