SP u Bijeljini sa članovima, simpatizerima i prijateljima započela kampanju pod sloganom “Za bolju Srpsku“ (foto, video)

Datum:

Share post:

Socijalistička partija na ovogodišnjim izborima očekuje veliku podršku građana, jer je prethodne četiri godine savjesno i odgovorno radila za dobrobit Republike Srpske, što se i vidi, izjavio je lider stranke Petar Đokić na večerašnjem otvaranju kampanje u Bijeljini.

“Radićemo i dalje za razvoj RS, a on će se osigurati kroz ubrzani ekonomski rast i nove velike investicije od kojih smo mnoge već započeli”, rekao je Đokić novinarima i dodao da su u Srpskoj aktivne 2,2 milijarde KM investicija samo u oblasti energetike, za šta je on odgovoran u Vladi.

On je dodao da će investicije i ekonomski rast osigurati više novca za sve druge potrebe koje se finansiraju iz budžeta Republike Srpske, kao što su veće penzije, plate, naknade za boračko-invalidsku zaštitu, veću podršku zdravstvenom i obrazovnom sistemu, poljoprivredi i industrijskoj preradi.

“Na osnovu onoga što smo radili i velike podrške koju smo stekli ulazimo u izbornu kampanju kao druga po snazi politička grupacija i sa velikim optimizmom za izuzetan rezultat”, istakao je Đokić.

Prema njegovim riječima, SP podržava kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Milorada Dodika i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Bijeljina Nedeljko Jović rekao je novinarima da su u Bijeljini u koaliciji sa NDP i Srpskim pokretom iz Bratunca i da će tokom kampanje predstaviti program i ideje za opstanak i razvoj Republike Srpske.

“Kao ozbiljna politička partija imamo veliku podršku u Bijeljini i Izbornoj jedinici šest i siguran sam da ćemo osvojiti najmanje dva direktna poslanička mandata i doprinijeti osvajanju direktnog mandata za Parlamentarnu skupštinu BiH”, naveo je Jović.

Druženjem socijalista večeras je svečano otvorena izborna kampanja pod sloganom – “Za bolju Srpsku”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...