SLAVENKO RISTIĆ U BALATUNU: Tu smo da rješavamo probleme u semberskim selima (foto)

Datum:

Share post:

– Potrebe mještana i njihovih mjesnih zajednica moraju da budu prioritet svake lokalne vlasti, a ja ću se kao budući poslanik zalagati da propisi i zakoni na republičkom nivou ubrzaju i unaprijede ovu komunikaciju. Bio sam tu kada je trebalo pomoći fudbalski klub, kada smo izgradili krov porodici Lukić, kada smo inicirali izgradnju parohijskog doma… I biću uvijek tu da riješimo bilo koji problem – izjavio je u Balatunu Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ristić je na tribini u ovom semberskom selu razgovarao sa mještanima o potrebi rekonstrukcije Doma kulture, asfaltiranju nekoliko ulica i drugim projektima koji bi poboljšali kvalitet njihovog života.

– Znate da sam čovjek koji želi da pomogne našem narodu i semberskim selima. Ovo su opšti izbori, na kojima se odlučuje i o drugim važnim stvarima. O našim narodnim pravima, o našoj slobodi, vjeri, jeziku, običajima. Sve to neki stranci i neki političari iz Sarajeva žele da nam oduzmu. Došli smo da vam kažemo da mi to nećemo dozvoliti. Da Milorad i Željka to neće dozvoliti! – rekao je Ristić.

TESTNA REKLAMA

On je pozvao glasače da ne biraju one koji samo žele da dođu na vlast, i to po svaku cijenu.

– Birajte one koji hoće da sačuvaju Republiku Srpsku. Koji hoće da Semberija, Bijeljina i Srpska ekonomski i politički jačaju. Koji traže prijatelje i na Istoku i na Zapadu. Birajte ljude iza kojih stoje djela, a ne riječi. Uvjeren sam da Milorad i Željka, zajedno sa nama i zajedno sa vama mogu da sačuvaju ovom narodu i prava i slobodu. Znam da u izboru nećete pogriješiti – naglasio je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...

Koncert Dušana Sekulića u Bijeljini – tražila se karta više

Koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje....