SG BIJELJINA: Usvojen Izvještaj o radu Gradske toplane i Plan sistemskih mjera za restrukturiranje i stabilizaciju

Datum:

Share post:

Nakon kraće rasprave, usvojen je izvještaj o radu Gradske toplane sa 24 glasa ZA.

Kako je istakako direktor Gradske toplane, Rade Hadži-Stević, u proteklih godinu dana, podnijeli su preko stotinu tužbi za naplatu dugovanja korisnicima gradskog grijanja. Taj dug iznosio je oko 315.000KM, dok je nakon završenih sudskih postupaka iznos smanjen na 115.000KM.

Još uvijek postoji dug prema dobavljaču koji iznosi 158.000KM. Takođe, Hadži-Stević je istakao da je Gradska toplana započela nabavku energenata za predstojeću zimsku sezonu.

Kada je riječ o kratkotrajnim planovima, u narednom periodu Gradska toplana izvršiće rekonstrukciji mreže na lokacijama, odnosno u ulici Profesora Bakajlića, Majora Gavrilovića, 1.Maja, Dušana Baranjina, koje se smatraju najkritičnijim tačkama.

TESTNA REKLAMA

Nakon 15 godina, u Gradskoj toplani izvršena je sistematizacija u preduzeću. Takođe, postavljen je i video nadzor u krugu Toplane u Sremskoj ulici zbog ranijih nagađanja da nedostaju određene količine uglja.

Hadži-Stević je takođe rekao da je prije desetak dana održan sastanak sa predstavnicima Osnovnog suda Bijeljina, Okružnim sudom i Javnim tužilaštvom, koji su izrazili ozbiljnu namjeru da se priključe na mrežu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini počelo ponovno brojanje glasova sa 13 izbornih mjesta

Gradska izborna komisija (GIK) Bijeljina počela je danas otvaranje vreća i ponovno brojanje glasova radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih...

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati...

“DESNA RUKA” Dodik o isključenju Igora Radojičića iz SNSD

NEKADAŠNJA “DESNA RUKA” Dodik otkrio šta misli o isključenju Igora Radojičića iz SNSD Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je...

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red, komentarisao je za Klix.ba izborne rezultate i poručio da je...