Poziv na prezentaciju Programa za dodjelu bespovratnih sredstava start-ap, malim i srednjim preduzećima

Datum:

Share post:

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Agencija za razvoj MSP Grada Bijeljina 27. novembra 2018. godine u Bijeljini organizuju prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koji mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-ap iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da preduzeća moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50 odsto.

Sredstva su obezbijeđena kroz program „Challenge to Change“ – C2C koji sprovode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će biti održana od 11,00 časova u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina na Trgu kralja Petra I Karađorđevića i tom prilikom će biti dane osnovne smjernice o uslovima prijave i pojašnjeni koraci za onlajn-prijavu.

TESTNA REKLAMA

Prisustvo na prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 26.11.2018. godine na adrese elektronske pošte [email protected] ili [email protected], za poslovne subjekte iz Bijeljine.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet-stranici: www.c2c.ba

Izvor: www.bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

POČINJE SUĐENJE Ejupu Ganiću i ostalim optuženim za zločine u Dobrovoljačkoj

Statusna konferencija pred početak suđenja Ejupu Ganiću i još devetorici nekadašnjih vojnih i policijskih funkcionera za zločine u...

Uspješan vikend za bijeljinski “Atletik“ – 21 medalja na tri takmičenja (foto)

Najmlađi članovi AK "Atletik" iz Bijeljine, juče su učestvovali na 7. Atletskoj uličnoj trci u Ugljeviku, gdje su...

BIJELJINA: “Podrinje“ iz Janje deklasiralo Omarsku – Het trik Ristića

Podrinje predvođeno novim trenerom Ilijom Simićem sjajnom igrom deklasiralo Omarsku sa 5:1 u utakmici drugog kola Prve lige Republike Srpske. Pred...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina OBEZBIJEDILA MEDALJU na Evropskom prvenstvu u Turskoj (foto)

Takmičarka bokserskog kluba Radnik, Dunja Vukšic, pobjedom protiv takmičarke iz Irske osigurala je medalju na Evropskom prvenstvu u...