Poziv na prezentaciju Programa za dodjelu bespovratnih sredstava start-ap, malim i srednjim preduzećima

Datum:

Share post:

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Agencija za razvoj MSP Grada Bijeljina 27. novembra 2018. godine u Bijeljini organizuju prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koji mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-ap iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da preduzeća moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50 odsto.

Sredstva su obezbijeđena kroz program „Challenge to Change“ – C2C koji sprovode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će biti održana od 11,00 časova u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina na Trgu kralja Petra I Karađorđevića i tom prilikom će biti dane osnovne smjernice o uslovima prijave i pojašnjeni koraci za onlajn-prijavu.

Prisustvo na prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 26.11.2018. godine na adrese elektronske pošte [email protected] ili [email protected], za poslovne subjekte iz Bijeljine.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet-stranici: www.c2c.ba

Izvor: www.bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini sutra OTVARANJE NOVE Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ (foto)

Svečano otvaranje nove Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina biće održano sutra u utorak, 16.04.2024. godine. Svečana...

VLADAJUĆA KOALICIJA U SRPSKOJ: CIK BiH neće provoditi izbore u Srpskoj – ide Izborni zakon RS

Lokalni izbori u Republici Srpskoj će se sprovesti po Izbornom zakonu Republike Srpske koji će biti usvojen na...

TRIVIĆEVA: Nećemo učestvovati na mitingu koji organizuje vlast!

„Narodni front neće učestvovati na mitingu koji je najavljen od strane vlasti Republike Srpske u četvrtak“, poručili su...

JEDINA BOLNICA U REPUBLICI SRPSKOJ SA STANDARDIMA ISO 9001 i 22301 (foto)

JZU Bolnici “Sveti Vračevi” Bijeljina danas su zvanično uručeni sertifikati standarda ISO 9001:2015 i ISO 22301:2019 od strane...